Salaris

€3k - €5k Per maand

Functietype

Freelance

geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Aalsmeer, NH

functieomschrijving


Wij zijn op zoek naar een quality manager voor een veelzijdige functie binnen een dynamisch bedrijf.

Functieomschrijving
Voor dit gespecialiseerde productiebedrijf zoeken wij een manager van het kwaliteitsteam. Je zult je naast handhaving van kwaliteitsrichtlijnen (ISO9001, ISO13485 en ISO 22716) richten op verbetering van kwaliteitsplannen en klant-tevredenheid. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de kwaliteitsafdeling bestaande uit 5 vrij zelfstandige medewerkers. Je zult verder zorgdragen voor een goed kwaltieitsbewustzijn binnen het gehele bedrijf. Er zijn twee medewerkers die zich bezig houden met de QC werkzaamheden. De anderen werken aan audits en klantcertificaten. Jij zult in deze rol projectmatig bezig zijn met processen te verbeteren, een afgeronde opleiding die dit aantoont is daarom een grote pre.

Verantwoordelijkheden
 • Managen en aansturen van QA/QC team (5personen);
 • Zorgen voor behoud en waar mogelijk/nodig verbetering van kwaliteitsbewustzijn binnen de verschillende afdelingen;
 • Projectmatig werken aan procesverbeteringen;
 • Interne en externe audits begeleiden.

Profiel
 • Afgeronde HBO opleiding, bv richting Chemie of Voedingsmiddelentechnologie;
 • >2 jaar ervaring binnen de Quality Assurance is een must (ISO 9001, ISO13485 en/of ISO 22716);
 • Kennis en ervaring met: Lean Six Sigma (green belt is pre), 8D, Access;
 • Ervaring / affiniteit met labwerk, analytisch chemisch of microbiologisch is een grote pre;
 • Ervaring met kwaliteit en regelgeving;
 • Ervaring met auditing is een pre;
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • Je staat sterk in je schoenen, bent communicatief en een teamplayer.

Arbeidsvoorwaarden
 • Dienstverband: directe indiensttreding bij de opdrachtgever;
 • Salarisindicatie: van 3000 tot 5000 euro bruto per maand;
 • Werktijden: fulltime;
 • Regio: Aalsmeer.

Vacaturenummer: 17730

Oxford Global Resources is het grootste recruitmentbureau binnen de vakgebieden Science, Engineering en IT. Al onze recruiters hebben zelf een relevante achtergrond binnen deze gebieden en helpen je graag bij het vinden van de perfecte baan in ons uitgebreide netwerk.

Als gespecialiseerde partij hebben wij een groot aanbod aan laboratorium vacatures op het gebied van Quality Control (QC) en Research & Development (R&D) binnen diverse sectoren, waaronder de Farmaceutische industrie, Biotechnologie, Contract Manufacturing, Contract Research, Voedingsmiddelenindustrie, Chemie, Milieu en Plantensector.

Oxford is altijd op zoek naar talent met expertise op het gebied van Biotechnologie, Immunologie, Biochemie, Virologie, Microbiologie, Moleculaire Biologie, Life Science, Analytische Chemie, Fysische Chemie, Polymeerchemie, Petrochemie en Diagnostiek. Wij komen graag in contact met kandidaten die ervaring hebben met een of meerdere van de volgende technieken: USP (Upstream Processing) DSP (Downstream Processing), Bioprocesses, viruskweek, celkweek, ELISA, FACS, Western Blot, SDS-page, PCR, RT-PCR, qPCR, kloneren, sequencing, eiwit zuivering, purificatie, HPLC, UPLC, chromatografie, fysische chemie, viscositeit, smeltpunt, pourpoint, pH, XRF, GC, GC-MS, LC, LC-MS, ICP ICP-MS, AAS, UV, titraties, Karl Fisher, formuleren, steriliteit, determinaties, bioburden, environmental monitoring, LIMS, GMP, GLP, GCP, GDP, ISO17025.

Vind je deze vacature interessant? Of ben jij op zoek naar een functie op MLO, HLO, BSc, WO, MSc of PhD en heb je interesse in de vacature laboratorium Assistent, Laborant, Laborant monstervoorbereiding, Analist, Technician, Assistant Scientist, Associate Scientist, Scientist, Manufacturing Specialist, Process Engineer, Validatie Engineer, QA (Quality Assurance) Officer, RA (Regulatory Affairs) Officer, Supervisor, Teamleider, Afdelingshoofd, Hoofd Laboratorium, Manager, Director, etc. Neem dan direct contact met ons op!

Over het bedrijf

Company Logo Oxford Global Resources
Company Logo Oxford Global Resources
Company Logo Oxford Global Resources
Company Logo Oxford Global Resources

Oxford Global Resources

Sinds 1984 streeft Oxford naar het opbouwen van vertrouwen bij elke interactie. We zijn er trots op dat we duurzame relaties met de knapste koppen van de branche kunnen aangaan en tegelijkertijd kansen kunnen blijven identificeren om onze klanten vooruit te helpen. Dankzij ons netwerk van mensen die samenwerken en samen problemen oplossen, houden we de kwaliteit van ons werk hoog en kunnen we inspelen op trends in de branches waarin we actief zijn. We houden regelmatig contact en reageren snel maar doordacht op de behoeften van zowel klanten als consultants. U zult ook merken dat de mensen die onze eigen organisatie vormgeven tot de beste van de branche behoren. Ze maken graag het verschil voor u en staan u bij elke stap met raad en daad bij. Samen staan we garant voor goede resultaten.

Bedrijfsgrootte

2500 t/m 4999 werknemers

Branche

Chemicals/Petro-Chemicals

Opgericht

1984

Website

https://www.oxfordcorp.com/nl-nl