Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Functie­omschrijving

De Dienst Justitiële Inrichtingen is niet alleen verantwoordelijk voor het uitvoeren van vrijheidsstraffen en vrijheidsbenemende maatregelen. We hebben ook een zorgplicht voor alle gedetineerden. Als psychiater in de penitentiaire inrichting in Vught help jij om de geestelijke gezondheid van gedetineerden te verbeteren. Zo vergroten we samen hun kans van slagen als ze terugkeren in de samenleving.


Je werkt in multidisciplinair verband in het penitentiair psychiatrisch centrum (PPC) van de penitentiaire inrichting Vught. Hier nemen we jaarlijks ongeveer 750 nieuwe gedetineerden op met complexe psychische problemen. Denk aan psychoses, persoonlijkheidsstoornissen, autisme en ADHD.


Je richt je op de psychiatrische diagnostiek en behandelingen, waarbij je oog hebt voor de integratie van psychiatrie en somatiek. Verpleegkundig specialisten en gezondheidszorgpsychologen vullen het regiebehandelaarschap in. Je geeft supervisie aan arts-assistenten en verpleegkundig specialisten. Ook fungeer je als achterwacht in de avond-, nacht- en weekenddienst.


Het PPC in Vught is een prettige werkplek waar leren en collegialiteit hoog in het vaandel staan. Ook bieden we mogelijkheden voor het verrichten van wetenschappelijk (promotie)onderzoek.

Functie-eisen

• Je hebt een BIG-registratie als psychiater of je voltooit in de loop van 2020 de opleiding tot psychiater.

Arbeids­voorwaarden

  • Salaris­niveauschaal 14
  • Maand­salarisMin €4.831–Max. €7.096 (bruto)
  • Dienst­verbandArbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd
  • Contract­duurntb
  • Minimaal aantal uren per week36
  • Maximaal aantal uren per week36

Overige arbeids­voorwaarden

Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je brutojaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer en gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof.

Bijzonderheden

• Ben je in dienst van het Rijk en heb je een aanwijzing als Van-Werk-Naar-Werk- of (medisch) herplaatsingskandidaat? Voeg dan een voordracht van je leidinggevende of trajectmanager en een kopie van de aanwijzingsbrief bij je sollicitatie.
• Om je sollicitatie in behandeling te kunnen nemen, ontvangen wij graag je cv en motivatiebrief.
• Het minimum aantal uren per week is bespreekbaar.
• We bieden je een salaris conform de Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten (cao GGZ). Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Source: Ministerie van Justitie en Veiligheid