Psychiater ouderenkliniek Hoorn

GGZ Noord Holland Noord

Noord-Holland

FUNCTIEBESCHRIJVING
LOCATIE
Noord-Holland
GEPLAATST
30+ dagen geleden
Waar kom je te werken

Je komt te werken in een klinisch behandelteam dat dagelijks alles op alles zet om de klinische zorg voor de opgenomen cli nten te realiseren. Het betreft een opnameafdeling voor cli nten die een ernstige psychiatrische crisis doormaken en voor wie een gesloten opnamesetting nodig is. Bij deze doelgroep richten wij ons niet alleen op de psychiatrische klachten maar tevens hebben wij aandacht voor de met ouderenpsychiatrie gepaard gaande somatische klachten. Het team bestaat o.a. uit een basisarts, co-assistenten, verpleegkundigen, leerlingen en stagiaires. Een enthousiast en gedreven team dat veel samenwerkt met de ambulante Frailty- en GGZ-teams, de ziekenhuispsychiatrie en andere ketenpartners.

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de behandeling van cli nten binnen de teams waar jij werkzaam bent. Van intake en behandeling tot ontslag. In deze functie steek je niet alleen maar de handen uit de mouwen maar zorg je ook voor verdieping in je werk. Het borgen en ontwikkelen van behandelingen en zorgdragen voor de inhoud spelen een belangrijke rol in deze functie. Je tilt de zorg naar een steeds hoger niveau en je levert een actieve bijdrage aan de kwaliteit en het functioneren van je collegas.

In het kort:

Je bent verantwoordelijk voor de behandeling van cli nten: van intake en behandeling tot ontslag van jouw cli nten.
Je voert psychiatrisch onderzoek uit ten behoeve van diagnostiek en behandeling.
Je verricht in samenwerking met collegas individuele behandelingen, waaronder farmacotherapie.
Je draagt actief bij aan het zorgbeleid van de organisatie.
Je draagt bij aan het opvolgen van het zorgbeleid door de medewerkers binnen jouw organisatie onderdeel(en).
Verder onderhoud je contacten met andere onderdelen van de GGZ Noord-Holland-Noord, met samenwerkingspartners en verwijzers.
Als regiebehandelaar werk je conform multidisciplinaire richtlijnen.
Leveren van een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en uitvoering van het behandelbeleid voor jouw doelgroep of afdeling(en)
Je geeft supervisie aan arts in opleiding tot klinisch geriater of psychiater.
Leveren van een actieve bijdrage aan kennisontwikkeling en intervisie
Vervullen van een actieve rol in de eigen en andere expertnetwerken
Je neemt deel als achterwacht aan de crisisachterwacht buiten kantooruren: je bent telefonisch bereikbaar, schrijft recepten, doet sporadisch spoedbeoordelingen

Wie ben jij?

Natuurlijk verwachten we ook een en ander van jou! Jij

bent in het bezit van een academische opleiding geneeskunde en een afgeronde medisch specialistische vervolgopleiding tot klinisch geriater of psychiater. Deze kan aangevuld zijn met vervolgopleiding.
werkt in zeer grote mate zelfstandig.
houdt van samenwerken. Met je collegas binnen je eigen team en daarbuiten, huisartsen, andere medisch specialisten en diverse ketenpartners
bent collegiaal, flexibel, enthousiast en laagdrempelig bereikbaar, wat bijdraagt aan een prettige werksfeer.
interpreteert onderzoeksgegevens vanuit je eigen vakdiscipline interpreteren en werkt deze zelfstandig uit in rapporten.
formuleert je boodschap helder, respectvol en duidelijk, zowel mondeling als schriftelijk
deelt je kennis en vaardigheden met je multidisciplinaire team,
hebt een actuele BIG-registratie en RGS registratie als psychiater
bent gevaccineerd of hebt geen bezwaar tegen vaccinatie Hepatitis B
Voor deze functie is een VOG verplicht die niet ouder is dan drie maanden op het tijdstip waarop je in dienst komt.
Je hebt een Rijbewijs B
Je bent goed thuis betreffende digitale middelen

Wat wij bieden

Wij gaan graag met je in gesprek over jouw ideale baan. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid hun werk gezond, veilig en met plezier doen. Wij stimuleren mobiliteit en ontwikkeling om daarmee de duurzame inzetbaarheid te vergroten. GGZ NHN is een open, inclusieve organisatie, waar we je graag thuis laten voelen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal 9.489,00 (AMS) per maand (afhankelijk van opleiding en ervaring). Verder heb je recht op:

- Een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag 8%
- Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiets- en sportplan)
- 166 vakantie uren en 35 LFB uren per jaar op basis van fulltime dienstverband (36 uur)
- Mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve ziektekostenverzekering
- Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%
- Onbeperkt toegang tot het digitale opleidingsaanbod op ons Centrale Leerplatform (waaronder GoodHabitz en GGZ Ecademy)

Over GGZ Noord Holland Noord

Moderne, herstelgerichte geestelijke gezondheidszorg die aansluit bij wensen en mogelijkheden van mensen met ernstige psychiatrische en psychische problemen. Dat is waar meer dan 2200 deskundige en gemotiveerde medewerkers van GGZ Noord-Holland-Noord dag in dag uit voor staan Wij vinden het belangrijk dat onze cli nten blijven deelnemen aan de maatschappij en dichtbij huis geholpen worden.

Over het bedrijf

GGZ Noord Holland Noord