geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Beschrijving

Waar ga je werken

De High & Intensive Care (HIC) in Schagen is een acute opnameafdeling voor volwassenen die een ernstige psychiatrische crisis doormaken en voor wie een gesloten opnamesetting nodig is. Op de HIC-kliniek in Schagen kunnen maximaal 20 cli nten verblijven. Een opname op de HIC is een tijdelijke onderbreking - of start - van een ambulante behandeling. Het heeft als doel het hervinden van stabiliteit, veiligheid en de eigen regie waarbij de mogelijke schadelijke invloeden van een opname tot het minimum worden beperkt: er worden stappen gezet naar herstel.
Het Intensive Home Treatment-team (IHT-team) wordt ingezet ter voorkoming of het verkorten van een klinische opname en verzorgt kortdurende crisisbehandeling tot maximaal 6 weken. De werkzaamheden van het team bestaan uit het doen van crisisbeoordelingen binnen kantoortijd, huisbezoeken en acute dagbehandeling. Het IHT-team vormt samen met de Spoedeisende Psychiatrische Hulp (SEPH), digiteam, crisisdienst en het meldpunt (triage) de 24/7 crisisdienst van GGZ Noord-Holland-Noord.


Wat ga je doen?

Samen met je collega psychiaters ben je van A tot Z betrokken en behandelverantwoordelijk voor zowel het dynamische werk in de HIC-kliniek, maar ook binnen het IHT team. Je participeert met ruim 50 collegas in het achterwacht en dienstrooster in de Crisisdienst buiten kantooruren. Wij bieden onze psychiaters de mogelijkheid om de hoofdtaak op de HIC en het IHT te combineren met bijvoorbeeld online psychotherapie, ECT behandelingen of opdoen van forensische kennis. Op deze manier kun je het vak in de volle breedte uitvoeren.

Wie ben je?

Onze ideale nieuwe collega is inventief in het behandelen van psychiatrische crisis.
Je bent constant op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor herstel en vanuit jouw perspectief is samenwerking essentieel om dit te realiseren.
Observaties en de deskundigheid van het multidisciplinaire team waarin je werkzaam bent, weet je op waarde te schatten.
Jouw persoonlijkheid kenmerkt zich door je leergierigheid. Je wilt graag alles van je collegas leren, maar vindt het net zo belangrijk om jouw kennis te delen.
De samenwerking met de client staat centraal in jouw werkwijze, waarbij je het betrekken van naasten als een onmisbaar onderdeel beschouwt.
Je bent een prettige collega in de omgang en ambulant collegas bezorg je een warm welkom.
De klinische psychiatrie draag je een warm hart toe, in de overtuiging dat een opname een ingrijpende gebeurtenis is in de behandeling van de client en diens netwerk. Je bent je ervan bewust dat een opname vaak onderdeel is van een langer herstelproces.

Wat bieden we?

Wij gaan graag met je in gesprek over jouw ideale baan. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers vanuit een gezamenlijke verantwoordelijkheid hun werk gezond, veilig en met plezier doen. Wij stimuleren mobiliteit en ontwikkeling om daarmee de duurzame inzetbaarheid te vergroten. GGZ NHN is een open, inclusieve organisatie, waar we je graag thuis laten voelen. Lees hier het verhaal van onze psychiater Selene.

De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld in de CAO Geestelijke Gezondheidszorg. Het salaris voor deze functie bedraagt maximaal 9.489,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband FWG conform AMS regeling (afhankelijk van opleiding en ervaring). Verder ontvang je:

- Eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantietoeslag 8%
- Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (o.a. fiets- en sportplan)
- 166 vakantie uren en 35 LFB-uren per jaar op basis van fulltime dienstverband (36 uur)
- Mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve ziektekostenverzekering
- Goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage van 50%
- Een actieve medische staf
- Vier keer per jaar een inspirerende, geaccrediteerde psychiaterconferentie
- Onbeperkt toegang tot het digitale opleidingsaanbod op ons Centrale Leerplatform (waaronder GoodHabitz en GGZ Ecademy)

Meer informatie

Neem gerust contact op met (een van de) 2 collega psychiaters: Bouke Sterk, tel. 06-82476800; b.sterk@ggz-nhn.nl of Lisette van der Vorst, tel. 06-51384714; l.vandervorst@ggz-nhn.nl
Of met Albert Blom, psychiater-directeur tel. 06-29137471; albert.blom@ggz-nhn.nl

Over GGZ Noord-Holland-Noord

Moderne, herstelgerichte geestelijke gezondheidszorg die aansluit bij de wensen en mogelijkheden van mensen met ernstige psychiatrische en psychische problemen. Dat is waar meer dan 2200 deskundige en gemotiveerde medewerkers van GGZ Noord-Holland-Noord dag in dag uit voor staan. Wij vinden het belangrijk dat onze cli nten blijven deelnemen aan de maatschappij en dichtbij huis geholpen worden.

Bron: GGZ Noord Holland Noord