Type functie

Fulltime

Geplaatst op

5 dagen geleden

Beschrijving

Vacature Psychiater FACT team Amersfoort

Bent u als psychiater voor 16 tot 36 uur per week beschikbaar gedurende de aankomende drie maanden? Dan hebben we een interessante vacature voor u, die mogelijk is om op basis van detachering of op zzp basis in te vullen.

Functieomschrijving

Naast het verrichten van intakes, (diagnostische) behandeling en individuele therapie, verricht u als psychiater medisch-psychiatrisch onderzoek en geeft u farmacotherapie. U neemt deel aan multidisciplinaire overleggen, denkt mee met het opstellen van het behandelplan en evalueert behandelingen. Verder levert u een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en evaluatie van het behandelbeleid. Deelname aan en aansturen van (verbeter)projecten kan onderdeel uitmaken van uw werk. Buiten kantoortijd bent u inzetbaar als achterwacht ten behoeve van de 24-uurs bereikbaarheidsdienst voor de regio.

Werkomgeving

Als psychiater gaat u aan de slag binnen een multidisciplinair behandelteam met een verpleegkundig specialist, een verpleegkundig specialist in opleiding, een GZ-psycholoog, een psycholoog, een ervaringsdeskundige, een IPS-er, een maatschappelijk werker, SPV’ers en verpleegkundigen. Het behandelprogramma biedt ambulante behandeling en begeleiding naar herstel voor mensen met ernstige psychiatrische aandoeningen in combinatie met problemen op andere levensterreinen, waaronder wonen, werken, sociale contacten en/of financiën. Het team doet dit door middel van de FACT-methodiek. De behandeling en begeleiding vindt plaats in de directe omgeving van de cliënt, daar waar hij of zij het dagelijkse bestaan moet opbouwen. Met FACT houden patiënten zich steeds vaker staande in de maatschappij en krijgen ze mogelijkheden om zelf aan hun eigen herstel te werken.

Gewenst profiel:

  • U bent BIG-geregistreerd psychiater en staat ingeschreven in het register psychiatrie van de Medisch Specialisten Registratie Commissie;
  • U heeft een proactieve en flexibele werkhouding;
  • U bent resultaatgericht en werkt graag samen in multidisciplinair teamverband.

Wij bieden:

  • Een contract voor 16 tot 36 uur per week voor de duur van circa drie maanden;
  • De mogelijkheid om op detacherings- of zzp-basis aan de slag te gaan;
  • Salaris conform de CAO GGZ en de AMS regeling;
  • Optie van een leaseauto bij een dienstverband op basis van detachering voor minimaal 24 uur per week.

#tmi