Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Complexe funderingsuitdagingen samen met een klein en hecht team oplossen en uitvoeren? Op plaatsen waar bijna niemand anders dat kan gaan wij wel de uitdaging aan om tot een innovatieve oplossing te komen. Als projectvoorbereider bij Tubex kun je deze uitdaging aangaan. Want wij zijn dé specialist met een zeer breed scala aan werkmethodes en machines. Met een achtergrond in de civiele techniek heb je al een goede basiskennis die je bij ons verder kunt ontwikkelen. Interesse?

Informatie
Eén ding is zeker, als je van afwisseling houdt, dan zit je goed als projectvoorbereider funderingstechniek bij Tubex, want iedere dag is anders. Jij bent als schakel tussen opdracht en uitvoering van A tot Z betrokken bij onze projecten. Het ene moment ben je bezig met het calculeren van een project, het andere moment verzorg je de inkoop of zoek je naar een optimale planning van mensen en materieel. Wat wel hetzelfde is; jouw team rekent op je.

Je bent onder andere verantwoordelijk voor het opstellen, uitvoeren, bewaken en bijsturen van werkmethoden. Verder houd jij je bezig met projectbeheersing en risicomanagement. Je adviseert en ondersteunt de uitvoering bij het opstellen van afwijkingen en meer- en minderwerkopstellingen, maakt begrotingen en zet offertes uit. Ook ga je regelmatig samen met onze directeur op stap naar de klant om projecten aan te nemen.

Jij bent verantwoordelijk voor het vertalen van vraagstukken naar oplossingen die in de praktijk werken. Oplossingen die verder gaan dan alleen techniek; ook de vertaling van deze oplossingen naar collega's en opdrachtgevers is belangrijk.

Kortom: alle werkzaamheden van de voorbereiding tot en met de begeleiding van een project liggen in jouw handen en vormen de basis voor een goede uitvoering!

Functie-eisen
Jij bent een echt organisatietalent en onze rots in de branding. Je houdt van afwisseling en weet het hoofd koel te houden wanneer de werkdruk stijgt. Je houdt van structuur, maar je slaat niet door: je kan anderen goed meenemen in de planning en enthousiast maken. Ook houd je het hoofd koel als er plotseling iets verandert. Je houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken en met je team schouder aan schouder te werken. Kortom, jij houdt wel van een uitdaging! Verder:
  • heb je een afgeronde opleiding op hbo-niveau, bij voorkeur in de civiele techniek
  • heb je minimaal 2 jaar werkervaring in de rol van werkvoorbereider (stage-ervaring mag je meetellen)
  • heb je een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pre
  • ben je in het bezit van rijbewijs B
  • geotechnische kennis is een pre
Ben je enthousiast, maar twijfel je of je voldoet aan het profiel? Aarzel dan niet om toch je cv op te sturen. Wij vinden je werkervaring belangrijker dan je opleidingsrichting!

Arbeidsvoorwaarden
Wie goed werkt levert, wordt goed beloond. Dat is ons uitgangspunt. Daarom bieden we je een vast contract met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goed salaris betaald in 12 periodes. Je ontvangt een goede pensioenregeling met werkgeversbijdrage, collectieve zorgverzekering en 43 vakantiedagen per jaar. Ook gaan we je helpen om het beste uit jezelf te halen. Je krijgt daarom veel ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Je verricht jouw werkzaamheden vanuit je kantoor in Werkendam. Ook zal je regelmatig moeten reizen naar onze projectlocaties, daarom krijg je een auto van de zaak. In beginsel betreft het een fulltime functie, parttime werken is eventueel mogelijk in overleg.

Contactinformatie
Vanjuska Visser +31 6 43838275

Meer weten?
Ben je nieuwsgierig naar de functie van projectvoorbereider funderingstechniek en wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Vanjuska Visser, corporate recruiter. Haar telefoonnummer is 06-43 83 82 75.

Solliciteren
Wil je direct reageren? Dan zien we jouw CV met motivatie graag tegemoet. Je kunt deze mailen naar Vanjuska via vanjuska.visser@strukton.com, o.v.v. vacature projectvoorbereider funderingstechniek. Of gebruik de solliciteerknop onder aan deze vacature.

Acquisitie
Wij houden van open en directe communicatie. Daarom praten we het liefst met de sollicitant zelf zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus en intermediairs. We besparen bureaus dan ook graag de moeite om een kandidaat voor te stellen.

Over Tubex
Tubex is opgericht in 1972 en is gespecialiseerd in het aanbrengen van de gekenmerkte fundatiepalen met geringe omgevingshinder op nagenoeg elke locatie. Tubex is ontstaan als antwoord op de vraag naar grote diameters schroefinjectiepalen in beperkte werkruimte en heeft vanaf die eerste paal ruim 30 jaar geleden geleerd, verbeterd en is het gegroeid tot het bedrijf van vandaag de dag; een specialist met een zeer breed scala aan werkmethodes en machines.

Je komt te werken bij een gerenommeerde specialist binnen de funderingsmarkt waar je als medewerker de mogelijkheid krijgt om het hele traject van aannemen tot opleveren te verzorgen. Een bedrijf dat uitgegroeid is door innovatief en ondernemend te zijn, met een uitstekende naam in de markt. Een organisatie die volop in ontwikkeling is met een steeds professionelere bedrijfsstructuur met duidelijk omschreven processen en een uniforme manier van werken. Waar de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met de bedrijfscultuur van een succesvol familiebedrijf: warm, open en met een sterke focus op de lange termijn.

Sleutelwoorden
{synonyms, =, "werkvoorbereiding, en, calculatie";, }