Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

De adviesgroep Weg en Rail houdt zich bezig met het realiseren van (internationale) integrale infraprojecten. Onze projecten lopen vanaf de vroege planfase tot aan de uitvoering. De groep bestaat uit 2 teams, een team rail en een team wegen. Beiden teams zijn actief met producten van schetsontwerp tot een uitvoeringsontwerp tot vraagspecificaties voor geïntegreerde contracten (UAV-gc). Ook besteden we veel aandacht aan processen en ontwikkelingen als SE, BIM en digital en is dit integraal onderdeel van het proces. Als projectleider werk en denk je mee aan de uitdagingen van deze tijd. Je helpt mee de beoogde groei te behalen met focus op het wegenteam. Voorbeelden van onze projecten binnen de teams zijn:
 • Verbreding A27 traject Houten-Hooipolder, een tracé van 47 kilometer met daarin de Merwedebrug, de Hagesteinsebrug en Keizersveerbrug.
 • Parallelstructuur Gouda A12, er kwamen 2 nieuwe wegen bij: de extra Gouwekruising en de Moordrechtboog.
 • N35 Zwolle-Wijthmen, aanleg van twee rijstroken en gedeeltelijke verlegging N35.
 • Groot onderhoud A79 inclusief optimalisering van de ligging aan de huidige richtlijnen.
 • PHS Nijmegen, het emplacement Nijmegen inclusief onderhoudsterrein aanpassen voor snelheidsverhoging tussen Nijmegen en Schiphol.
 • Utrecht Derde spoor, vergroten van de capaciteit voor de reizigersstromen.
 • Geldermalsen, compleet ombouwen van emplacement en stationsomgeving.
Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van het project. Je stemt verwachtingen af met de opdrachtgevers, je stelt offertes op, je organiseert de capaciteit. Je bewaakt de voortgang en de kwaliteit en je sluit het proces af met een evaluatie samen met de kernspelers. Samen met het team zorg jij voor een tevreden opdrachtgever. Daarnaast ben je tendermanager voor de aanbestedingen van de publieke overheden. Buitenlandse tenders horen tot de mogelijkheden. Je werkt nauw samen met onze Global Exellence Centers. Onze opdrachtgevers zijn diverse publieke overheden en ook voor contractors doen wij veel werkzaamheden.Wij zoeken een resultaatgerichte en enthousiaste projectleider. Je weet je team te motiveren en de opdrachtgevers positief te verrassen. Natuurlijk doe je dit binnen de kaders van het managementsysteem van Arcadis. Je hebt affiniteit met de inhoud en weet dit te combineren met sociale vaardigheden waarbij je ‘gezond boeren verstand’ inzet waar nodig.
Jouw profiel:
 • Minimaal hbo werk- en denkniveau en een opleiding in de een technische richting, technische bedrijfskunde of gelijkwaardig;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring (projectmatig) in infrastructuurprojecten;
 • Ervaring met SE is een belangrijke pre;
 • Ontwikkelingen in digital motiveren jou om dit in te zetten;
 • Kwaliteit en planningsbewaking zijn voor jou vanzelfsprekend;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal (mondeling en schriftelijk).
Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. “Improving quality of life” is wat ons verbindt en inspireert. Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren. Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur: People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

Onze cultuur geeft jou de kans om je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitzonderlijke en duurzame projecten. Denk hierbij aan digitaal ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten in de gebouwde en natuurlijke omgeving. Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus en gedreven team. Ook heb je de mogelijkheid om samen te werken met verschillende disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis. Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit diversiteit.

Jij krijgt volop ruimte voor vernieuwende idee;n en goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme arbeidsvoorwaarden, zoals 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeroen Galama, recruiter, via telefoonnummer 06 21 82 1076 of via jeroen.galama@arcadis.com. Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op www.werkenbijarcadis.nl.

Uitzend-, detacherings- en WS-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Source: Arcadis Nederland