Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Onze klant is een producent van innovatieve oplossingen.in de installatie, Bouw, Infra en Special Products markt. Zij zijn opzoek naar een:


Projectleider Productontwikkeling (m/v)

Voor de afdeling productontwikkeling is onze opdrachtgever op zoek naar een oplossingsgerichte projectleider productontwikkeling, die product ideeën met creativiteit kan omzetten naar concrete producten met toegevoegde waarde voor de klant.

Wat doet een projectleider productontwikkeling?

Als projectleider zet je markt- en klantwensen om in technisch haalbare product oplossingen. Je houdt je bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en  productiegereed maken van innovatieve producten. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van diverse ontwikkelingsprojecten in samenwerking met gereedschapsspecialisten, constructeurs en collega’s van marketing, commercie, inkoop en productie.

Wie zoeken we?

Wij zoeken een man of vrouw, die de opleiding HTS-WTB met kunststoftechniek, Industrieel Product-ontwerpen (IPO) of een gelijkwaardige opleiding met succes heeft afgerond. Je bent creatief en oplossingsgericht en beschikt over een klantgerichte instelling en goede contactuele eigenschappen. Daarnaast beheers je de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift en ben je in het bezit van een rijbewijs B. Ervaring met Solidworks is een pré.

Wat bied onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever bied een uitdagende, zelfstandige functie binnen een informeel, vooruitstrevend productiebedrijf met goede ontwikkelmogelijkheden. Je vind er een prettige werksfeer en een enthousiast team, waar collegialiteit en klantgerichtheid de sleutelwoorden zijn. Intern wordt voor een goede begeleiding en ondersteuning gezorgd. De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn ronduit goed. Naast een prima salaris hebben zij je het volgende te bieden: een vaste 13e maand én een variabele bonus, 25 vakantiedagen, 15 ATV-dagen, extra zorgkostenvergoeding, arbeidsongeschiktheidsverzekering, deelname aan onze pensioenregeling, interne en externe opleidingen en een studiekostenregeling.

Naast het cv ontvangen wij tevens graag een motivatiebrief.
Source: Inhuren.com