Type functie

Fulltime

Geplaatst op

4 dagen geleden

Beschrijving

Projectleider IA 
(Industrial Automation), Zaandam 

Dit is ENGIE IA 
Met de gedachte dat MES-systemen veel beter moeten kunnen, zijn we 20 jaar geleden aan de slag gegaan om een ​​heel nieuw platform te bouwen voor proces automatiseringen. Vandaag is het ENGIE Smart Factory platform dé keuze als besturingssysteem van de meest vooraanstaande bedrijven in de procesindustrie in Nederland en daarbuiten. Procesoptimalisatie zit in ons bloed. We doen er alles aan om klanten op de hoogst mogelijke efficiëntie te laten opereren. Hiervoor zijn we gedreven, gedurfd en open naar onze klanten. We zijn constant in beweging om het beste in onszelf en ons product naar boven te halen. Om voorop te blijven lopen hebben wij mensen nodig met een verse blik op onze unieke uitdagingen. Mensen zoals jij. 

Wat ga je doen? 
Als Projectleider IA bij ENGIE Services geef je leiding aan het projectenteam van de afdeling Industrial Automation. Dit team ontwikkeld software met name in de feed & food industrie. Je werkt zelf ook mee: je neemt deel in projectgroepen en hebt veel contact met onze klanten. Jouw focus ligt op de realisatie van één van meerdere complexe projecten, zowel nationaal als internationaal. Je bent een projectleider met technisch inzicht en bent in staat om het geheel te overzien, daadkrachtig aan te sturen en de projecten effectief te bewaken. 

Je leidt complexe projecten en weet intern en extern de juiste collega's in te schakelen. De IA-afdeling focust op kwaliteit en betrouwbaarheid. Jij speelt een belangrijke rol in en stuurt op de borging van kwaliteit, tijd en financiën van het project. Je onderhoudt de contacten met opdrachtgevers, zorgt voor een stevige relatie met ze en genereert vervolgopdrachten. Daarnaast heb je een sterke affiniteit met het continu verbeteren van de interne processen. Je denkt mee over strategische keuzes en implementeert nieuwe processen binnen de afdeling, waarbij je je teamgenoten mee krijgen door jouw enthousiasme. 

Wat breng je mee? 
  • Je bent een sterke leidinggevende en weet mensen makkelijk met je mee te krijgen. 
  • Je ziet problemen en weet ze daadkrachtig op een creatieve manier op te lossen.  
  • Je houdt van een veranderende omgeving en gebogen bereid om samen met je collega's continu bezig te zijn met het verbeteren van het product en het proces.  
  • Je hebt minimaal een HBO diploma in een technische richting en minimaal 5 jaar ervaring in het leidinggeven aan projecten in een technische omgeving. 
  • Je bent ondernemend, hebt commercieel besef en weet makkelijk klanten te binden en te behouden. 
Daarnaast ben je bekend met continue verbeterprocessen en agile werken. 

Wat bieden wij je
Persoonlijke begeleiding, vrijheid, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt. ENGIE concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld.  

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en secundaire secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij. Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op oa uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je je werk en privé extra goed in balans houden. 

Contactinformatie
Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de button 'solliciteren' en eenvoudig eenvoudig via de Chatbot. Voor vragen kun je contact opnemen met Lilian van Son via 

lilian.van.son@engie.com

 of via 0612618394
Projectleiders_
Additional Information
  • Main Tile: #ProjectleidersManagers_NL

Over het bedrijf

E
E
E
E

Engie Nederland

ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld.

ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie. Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Nederland
ENGIE is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie. ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.


Duurzame verandering
Samen met onze klanten en partners zijn we in staat om de energietransitie richting te geven en te versnellen. En dat doen we in de praktijk op tal van manieren. Van het ontwerpen en installeren van duurzame verlichting tot het ontwikkelen van grote innovatieve, technische oplossingen. Daarnaast dragen wij zorg voor de betrouwbare opwekking en levering van groene energie. Heel divers dus, en dat maakt het werken bij ENGIE ook zo mooi.

Waar je ons tegenkomt
Waar je ook bent in Nederland, de kans is groot dat je één van onze 6.200 collega´s ergens tegenkomt. Zo kun je onze drones zien vliegen bij het inmeten van bruggen en sluizen in Noord-Holland. Bouwen we een zonnepark in Nijmegen, maken we van Nieuw-Reijerwaard het meest duurzame bedrijventerrein van Europa. Of wie weet kom je één van onze accountmanagers tegen, die dag in dag uit onderweg zijn naar onze klanten om samen tot de beste invulling van hun energiebehoeften te komen.

Onze mensen
Vaak werk je in een team in een cultuur die no-nonsense en informeel is, met mensen op wie je kunt rekenen. Mensen die graag hun kennis en passie voor techniek en energie met je delen. Mensen die betrokken zijn. We praten wel de hele dag over techniek, maar in feite draait het bij ons om de mensen. Zonder de juiste mensen kunnen we onze klanten niet bieden wat ze van ons verwachten.

Wat wij bieden
Daarom vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. En dat je arbeidsvoorwaarden in orde zijn. Naast 38 vakantiedagen en een goede pensioenregeling geven we je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld met cursussen en opleidingen.  

Top Employer
ENGIE is een solide, betrouwbare werkgever met hart voor de medewerkers. Dit blijkt onder meer uit onze certificering als Top Employer. Op 7 februari 2019 maakte het Top Employers Institute de resultaten bekend van het jaarlijkse onderzoek onder een groot aantal werkgevers in Nederland. Wij zijn er trots op dat ENGIE dit jaar voor de derde keer op rij de Top Employers Nederland award heeft ontvangen. Volgens het Top Employers Institute scoort ons personeelsbeleid op alle fronten. Van talentontwikkeling tot integriteit en het creëren van een veilige werkomgeving.​

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

2001