Salaris

€3,300 - €4,300 Per maand

Functietype

Fulltime

geplaatst op

6 dagen geleden

Locatie

Heiloo, NH

Beschrijving

Wie wordt jouw werkgever?:
  • Voor grote én kleine projecten verzorgen wij innovatieve en duurzame installaties.
  • Ben je een projectleider elektro?
  • Heb je ervaring met het leiden van elektrotechnische projecten?

Vaste baan: Projectleider Elektro Installaties | NEN1010 | 3.300 - 4.300 | Projectleider Elektro

Ons bedrijf is een duurzame totaalinstallateur met alle specialismen onder één dak.
Onze mensen zijn échte vakmensen. Educatie en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons hoog in het vaandel. Wij stimuleren al onze medewerkers om zich te (blijven) ontwikkelen en om verder te denken dan de grenzen van het vakgebied. Daarom bieden wij onze medewerkers mogelijkheden tot bijscholing.

Wat ga je precies doen?:

Voor de vacature als Projectleider Elektro Heiloo NEN1010 ga je het volgende doen:
Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Projectleider Elektro, die past in deze rol.

Wat er van jou verwacht wordt:
  • Minimaal MTS Elektrotechniek of gelijkwaardige opleiding;
  • Stressbestendig, leidinggevende capaciteiten en zelfstandig kunnen werken;
  • Praktische kennis en ervaring;
  • Gedegen kennis NEN1010;
  • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
  • Je woont in de omgeving van Heiloo, Heerhugowaard, Hoorn, Amsterdam en Purmerend.
Wat je van deze werkgever uit Heiloo kunt verwachten:

We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.
Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan.
WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.
WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 3.300 tot Euro 4.300. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.
Je krijgt een bedrijfsbus inclusief gereedschap (privégebruik behoort tot de mogelijkheden).

WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris.
Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

Solliciteer direct!:

We noemen graag nog wat zaken die je tegen kan komen. Denk aan Projectleider Elektro Coördinator projecten, Projectleider of Hoofd projecten. Ook Senior projectmanager, aankomend Projectleider of Projectleiders zijn dingen die in dit vak ter zake doen. Zo tref je ook Projektleider, Projectmanager en Projectcoördinator in dit werkterrein.

Wij zijn gevestigd in Heiloo, kom je uit plaatsen in de buurt moet je vooral ook reageren. Zo zijn Bloemendaal, Anna paulowna, Overveen, Schagen en Alkmaar heel dichtbij. Je kan ook bij ons prima komen vanuit Heemskerk, Heemstede, Diemen of Bergen. Als andere plaatsen noemen we graag Hoofddorp, Hoogkarspel en Heiloo. Wanneer je woont in Purmerend, Aerdenhout, Hoorn of Uitgeest en de vacature past jou, solliciteer dan direct. Tot slot de woonplaatsen Haarlem, Bovenkarspel en Hardinxveld-giessendam vandaar kan je prima naar ons toe komen.

Solliciteer nu direct met de button solliciteren.
Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.
WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen.
Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.


Over het bedrijf

Company Logo WR
Company Logo WR
Company Logo WR
Company Logo WR

WR

WR Werving en Selectie voor Vaste Banen bestaat sinds 1989.

Op zoek naar Vaste Banen? WR is gespecialiseerd in het vinden van de ideale match. De mensen van WR zijn de kracht. De vergaande automatisering en zoekkracht maakt dat wij snel en goed werken. Een van de oprichters is Maarten de Ruiter. Vanaf dag één hebben wij ons gespecialiseerd in Werving en Selectie. En 28 jaar ervaring verder is daar niets aan veranderd. Samen met Arjan Sterkenburg en een heel team van gemotiveerde medewerkers werken wij dagelijks aan het vinden van de ideale match. Onze specialisatie ligt bij Engineers, ICTers, Accountants of Belastingadviseurs

Specialisatie

Op zoek naar Engineers, ICTers, Accountants of Belastingadviseurs, op HBO- of academisch niveau? WR heeft veel relaties en is actief in Werving en Selectie, voor permanente jobs. WR heeft een paar specialisaties. Gaat het om Accountants of Belastingadviseurs? WR heeft goede kandidaten. Gaat het om Magento, Ruby on Rails of .Net ontwikkelaars in vaste dienst? Dankzij een groot netwerk en een grote database zijn wij sterk. Daarbij is WR ook sterk in de werving van bijvoorbeeld Embedded Software Engineers en architecten.

Relaties

Zo’n 2000 organisaties doen regelmatig een beroep op ons. We hebben veel vacatures bij veel verschillende bedrijven. Van grote multinationals tot nationaal opererende ondernemingen. Van handel, industrie tot zakelijke dienstverlening. WR heeft ook goede relaties met non-profitorganisaties en (semi-)overheidsinstanties.

De werkwijze

Bij WR heb je een vaste persoonlijke recruiter speciaal voor het bedrijf waar jij graag wil werken. WR selecteert kandidaten op basis van capaciteit en deskundigheid. Stuk voor stuk zelfverzekerde, creatieve kandidaten die een vaste baan zoeken. Flexibiliteit en directe inzetbaarheid gaan hand in hand met ervaring, veelzijdigheid en kwaliteit.

Wij werken met merendeels jonge professionals die op zoek zijn naar een vaste dienstbetrekking.

Je profiteert optimaal van de kennis en expertise. De match telt: de juiste medewerker op de juiste plaats.

Bedrijfsgrootte

50 t/m 99 werknemers

Branche

Staffing/Employment Agencies

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Oprichtingsjaar

1989

Website

https://www.wr.nl