Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Als Projectleider heb je erg veel verantwoordelijkheid binnen de projecten. Je bent zowel operationeel als financieel verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van lopende en nieuwe projecten. Je zal onder andere actief deel nemen aan bouwvergaderingen, het maken van inschrijfbegrotingen, het inkoopproces voorbereiden, bestek en tekeningen controleren, zorgen voor de oplevering van het project en de afwikkeling van de opleverpunten of servicepunten tijdens de onderhoudsfase.

Het is erg belangrijk dat jij als Projectleider altijd de klant centraal stelt! Binnen deze organisatie werk je namelijk niet alleen met je collega's, maar ook met je klant en haar werknemers.

Functie-eisen
  • HBO Bouwkunde en/of vergelijkbaar werk- en denkniveau;
  • Praktische kennis op het gebied van automatisering;
  • Kennis op het gebied van Lea®n bouwen principes;
  • Kennis van bouwbesluit en overige relevante wetgeving;
  • Veiligheid voor leidinggevenden (VOL-VCA);
  • In het bezit van een rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden
Binnen deze organisaties kom je terecht in een prettige werksfeer waar de korte lijnen erg belangrijk zijn. Daarnaast biedt deze organisatie marktconforme arbeidsvoorwaarden gebaseerd op een fulltime werkweek.

Contactinformatie
Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met:

Kees van Helvoort
Telefoon: 0657611050
E-mail: kees@nivelgroep.nl

Over Nivel
Deze organisatie kenmerkt zich als een familiebedrijf die door de jaren heen tot een moderne en flexibele onderneming is uitgegroeid. Het goede verleden wordt gekoesterd en de vernieuwingen worden weldoordacht ingevoerd. Deze organisatie is gespecialiseerd in bijzondere opdrachten waarbij altijd het stukje vernieuwing aan te pas komt.
Source: Nivel