Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Krijg jij energie van het leiden van projecten? Van het adviseren van de klant tot het aansturen van de monteurs en de bijkomende administratieve handelingen? Dan komen we graag met je in contact zodat we je meer kunnen vertellen over deze gave job!  Je gaat via Decom aan de slag bij onze opdrachtgever. Dat betekent goede begeleiding en alle steun om je carrière zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Daarnaast weet je zeker dat alles strak geregeld wordt en je bij ons terecht kunt voor alle vragen. Onze opdrachtgever is een breed en snel groeiend elektrotechnisch installatiebedrijf dat met name actief is in de industriële automatisering, utiliteitsbouw, en agrotechniek. Ze ontwikkelen, ontwerpen en realiseren de meest uiteenlopende elektrotechnische oplossingen voor een breed scala aan klanten.

Wat je als Projectleider Beveiligingstechniek doet:

  • Het opnemen en uitwerken van projecten en het begeleiden en aansturen van je eigen team monteurs
  • Je onderhoudt het contact met onze opdrachtgevers en je ziet kansen in het uitbreiden van onze orderportefeuille.
  • Inregelen van installaties.
  • Tot slot ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de afdeling beveiligingstechniek. Dit alles op het gebied van inbraak-, brandbeveiligingen camerasystemen.

Wat jou een goede Projectleider Beveiligingstechniek maakt:

  • Je hebt verstand van de beveiligingstechniek zodat je in staat bent advies te geven aan klanten.
  • Je hebt relevante ervaring als projectleider in de beveiligingstechniek. 
  • Je bent communicatief, organisatorisch en commercieel sterk. 
  • Je bent gemotiveerd en goed in het stellen van prioriteiten.

Werken bij Decom

Natuurlijk maken we de best mogelijke match tussen specialist en opdrachtgever, maar we gaan verder dan dat. We helpen specialisten ook na de start van hun nieuwe uitdaging om hun doelen te bereiken. Je gaat aan de slag bij een gerenommeerde opdrachtgever en bent onderdeel van #TeamDecom. Dat betekent goede ondersteuning, coaching, een sterk netwerk en superfijne collega's. Jouw inzet wordt goed beloond. Je krijgt een uitstekend salaris op basis van kennis- en ervaring. Daarnaast investeren we in de gezelligheid die hoort bij een leuke baan. Ga je met ons voor de volgende stap in je carrière?
Source: Decom Technology People