Projectcontroller backoffice

Technisch Onderzoek Assistent

FUNCTIEBESCHRIJVING
GEPLAATST
30+ dagen geleden
Functieomschrijving
Weet jij hoe je een projectadministratie moet doen of wil je dit leren? Heb jij een (bijna) afgeronde financiële HBO-opleiding? Wil jij bouwen aan je eigen toekomst in een organisatie waar je kan groeien? Wij hebben een vacature projectcontroller backoffice. Wie zijn wij? Wageningen Food Safety Research (WFSR) en wij zijn onderdeel van Wageningen University & Research (WUR).
Wat ga je doen
Als projectcontroller backoffice werk je in een team met nog 10 andere collega’s. Geen dag zal hetzelfde zijn, want al onze projecten hebben hun eigen bijzonderheden op administratief gebied. Denk hierbij aan regels rondom subsidies maar ook een uitzoekklus voor de accountscontrole.
Jouw werkzaamheden zijn o.a.:
 • het opstellen en controleren van projectbegrotingen incl. toetsing aan de financieringsvoorwaarden, facturatie, maandelijkse risico-analyse, onderbouwen van projectdossiers met belegstukken, voortgangsrapportages en contactmomenten met projectleiders en programmaleiders;
 • Je krijgt een grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
 • Je werkt intensief samen in een leuk team  Finance & Control, projectleiders en management;
 • De Planning & Control cyclus is leidend voor de planning van jouw werkzaamheden. Je draagt zelf de verantwoordelijkheid om deze werkzaamheden tijdig en volledig afgerond te hebben;
 • Je krijgt een inwerkprogramma met coaching en training om jou succesvol te maken.
Al met al staat de vacature projectcontroller backoffice garant voor afwisseling, uitdaging en groeimogelijkheden.
Functie-eisen
WIE BEN JIJ?
 • Je hebt HBO werk- en denkniveau met een relevante opleiding voor de functie van projectcontroller backoffice. Dit is bijvoorbeeld een afgeronde HBO-opleiding bedrijfseconomie;
 • Je hebt een goed analytisch vermogen en werkt nauwkeurig. Tevens ben je proactief, klantgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent leergierig, energiek en hebt een goed gevoel voor humor;
 • Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engels taal (B2 niveau).
Arbeidsvoorwaarden
Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra vakantie uren op te bouwen;
 • sabbatical leave, studieverlof en betaald ouderschapverlof;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een geringe vergoeding, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 3%;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP.
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform bruto salaris van minimaal €2435,- tot maximaal €3209,- bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 7).  
Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.
Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 16e achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit” van Nederland.
Contactinfo
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Sandra Nendels, Manager Finance & Control, telefoon 0317-480809 of per e-mail sandra.nendels@wur.nl.
Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Rutger Voorrips, recruiter, telefoon 0317-480571 of per e-mail rutger.voorrips@wur.nl.
Wil je solliciteren?
Dat kan direct via de sollicitatie button bij de vacature op onze website zodat wij persoonlijke gegevens kunnen verwerken met jouw toestemming.
Zodra wij jouw sollicitatie binnen hebben gaan wij gelijk aan de slag. Wij wachten niet met het voeren van gesprekken tot we heel veel reacties binnen hebben. Wacht dus niet met solliciteren en hopelijk spreken wij je snel!

Gelijke kansen
Wageningen University & Research (WUR) heeft een groot aantal mensen in dienst met zeer verschillende achtergronden en kwaliteiten, die elkaar inspireren en motiveren. Wij willen dat elk talent zich bij ons thuis voelt en dezelfde carrièrekansen aangeboden krijgt. Wij verwelkomen daarom speciaal sollicitaties van mensen die ondervertegenwoordigd zijn binnen WUR. Voor meer informatie hierover ga naar onze inclusiviteits pagina.
Een mooi voorbeeld hoe WUR omgaat met inclusiviteit is te lezen op de pagina werken bij WUR met een functiebeperking. 
 
Organisatie

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is ‘To explore the potential of nature to improve the quality of life’. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.800 medewerkers en 12.900 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR
Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

 

Over het bedrijf

Technisch Onderzoek Assistent