Type functie

Fulltime

Geplaatst op

Vandaag

Beschrijving

Zie jij het als een uitdaging om zorginstellingen te helpen inzicht te krijgen in hun geregistreerde gegevens door middel van business intelligence? Dan zoeken wij jou!

Jouw baan

Als project consultant Datawarehouse ben jij het gezicht van onze Datawarehouse-afdeling. Je implementeert onze BI-producten bij zorginstellingen en in uitgebreide implementatietrajecten voer je gesprekken met artsen, managers en BI-specialisten om hen wegwijs te maken in ons innovatieve Datawarehouse. Je gebruikt hierbij je ervaring omtrent het ChipSoft Datawarehouse product, om samen met de klant tot betrouwbare managementinformatie te komen. Over de jaren leer je daarnaast ook, om met behulp van de opgebouwde kennis van SQL, de klant te ondersteunen met query’s schrijven op de Datawarehouse databases. Daarnaast ben je betrokken bij het opleiden van interne en externe gebruikers van ons Datawarehouse. Jij bent de onmisbare schakel tussen onze BI-ontwikkelaars en zorginstellingen.

Jouw team

Je versterkt een gemotiveerd team van 41 datawarehouse-specialisten: ontwikkelaars, een datawarehouse-architect, consultants en je manager. Een gezonde en jonge mix van mannen en vrouwen met diverse achtergronden: van psychologie en atoomfysica tot bedrijfskunde en technische geneeskunde. Iedereen staat voor elkaar klaar en werkt met veel plezier samen. Regelmatig wordt na werktijd met elkaar geborreld.

Jouw werkdag

Na een goede kop koffie bespreek je eerst met je collega's welke uitdagingen jullie vandaag aanpakken. Je hebt gisteren bij een van onze klanten een interessante kennissessie gehad over capaciteitsmanagement en vertelt je collega's enthousiast hoe we ons Datawarehouse hiervoor kunnen inzetten. Je plant voor morgen gelijk een afspraak in met één van onze BI-ontwikkelaars om deze ideeën uit te werken naar een concreet concept. De rest van de ochtend werk je aan een uitdagende support call, zodat jouw antwoord vandaag nog de deur uit kan.
Na de lunch werk je verder aan het bedenken van cursusmateriaal voor onze eindgebruikers. Aan het eind van de dag bereid je de projectdag voor die je donderdag bij één van onze nieuwe klanten begeleidt. Op die dag geef je samen met twee collega’s uitleg over hoe ze onze rapportages en kubussen kunnen inzetten voor hun managementinformatie.

Wat bied jij?

 • De Nederlandse taal machtig zijn / Mastery of the Dutch language
 • HBO- of universitair niveau, door opleiding of ervaring
 • Ervaring met klantcontact
 • Ervaring als consultant in een project gedreven omgeving
 • Affiniteit met zorg is een pre
 • Affiniteit met techniek
 • Professionele uitstraling
 • Communicatieve vaardigheden
 • Je bent een teamplayer
 • Je staat stevig in je schoenen

Wat bieden wij?

Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij:

 • Een aantrekkelijk salaris
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden
 • Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden
 • Informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd
 • Gebruik van sportschool, inclusief personal trainer
Door de maatregelen die genomen zijn omtrent het coronavirus staat uw gezondheid voorop. ChipSoft gaat gewoon door met het zoeken van nieuwe werknemers die impact willen maken in de zorg! Dat betekent dat u gewoon kan solliciteren én dat er ook nieuwe mensen starten. Ook in deze tijden. Als vanzelfsprekend houden wij de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten.

Heb je vragen over een vacature of ChipSoft? Onze recruiters zitten voor je klaar. Bel ons op werkdagen via +31 20 4939000. Je kunt ook mailen naar

werken@chipsoft.nl

.

Zie je geen passende vacature, maar kun jij ChipSoft wél versterken?
Stuur dan een open sollicitatie.


Over het bedrijf

C
C
C
C

ChipSoft

ChipSoft staat al 32 jaar aan de top van de zorgautomatisering. Met een revolutionair ZIS/EPD bieden wij zorginstellingen een unieke totaaloplossing, die alle denkbare werkprocessen binnen de zorginstelling optimaal ondersteunt. Ons uitgangspunt? Software ontwikkelen die het zorgverleners gemakkelijk maakt om op het juiste moment de juiste zorg te leveren. Daarbij staan de veiligheid van de patiënt en de werkprocessen van de zorgprofessionals centraal. Wat maakt ons zo uniek? ChipSoft ondersteunt als eerste en enige leverancier in Nederland de gehele zorgketen met één geïntegreerd ZIS/EPD: HiX. Binnen dit totaalsysteem vloeien de ondersteuning voor de eerste-, tweede- en derdelijnszorg naadloos in elkaar over. Hierdoor hoeven patiënten bij overdrachten niet telkens hun verhaal opnieuw te vertellen en beschikken alle betrokken zorgverleners over dezelfde (complete) gegevens. Trotse marktleider ChipSoft zit diepgeworteld in de gezondheidszorg en levert reeds sinds 1986 passende ICT-oplossingen om de patiëntenzorg te verbeteren en zorgprofessionals optimaal te ondersteunen. Tegenwoordig is ChipSoft de trotse marktleider als leverancier van geïntegreerde zorginformatiesystemen inclusief elektronische dossiervoering. Toekomstbestendig Door onze jarenlange ervaring en voortdurende innovatiedrang zijn wij in staat zorginstellingen te voorzien van toekomstbestendige softwareoplossingen. De intensieve samenwerking met Microsoft garandeert u tevens state-of-the-art-technologie die naadloos in uw bestaande platform past.

Bedrijfsgrootte

500 t/m 999 werknemers