Salaris

1.865k - 1.865k

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

Vandaag

Beschrijving

Functieomschrijving

Wil jij als productiemedewerker werken bij een internationaal en snelgroeiend bedrijf? Ben jij die collega die vol energie en enthousiasme aan de slag gaat? En ben jij uit het juiste glas gesneden?
Lees dan snel de onderstaande vacature!

Wat bieden wij jou
 • Jij krijgt een salaris van € 11,32
 • Jij krijgt een toeslag van 17,5%
 • Jij kan doorgroeien door interne opleidingen
 • Jij wordt goed ingewerkt
 • Jij gaat op contract als jij jezelf hebt bewezen
Wie ben jij

Jij bent de productiemedewerker die er zin in heeft. Jij maakt een geintje op de werkvloer en zorgt voor een goede sfeer. Dit wissel jij natuurlijk af met goed werken. Ook niet erg onbelangrijk:

 • Jij hebt al ervaring als productiemedewerker
 • Jij bent een gemotiveerde teamspeler
 • Jij hebt geen probleem met fysiek zwaar werk
 • Jij bent op zoek naar een baan voor langere tijd
 • Jij hebt er zin in!
Wat ga je doen

Als productiemedewerker kom je te werken in een leuke ploeg van collega's. Jij bent verantwoordelijk voor de ontvangst en de eerste bewerking van de glasplaten. Een goede productiemedewerker kan veel verschillende taken op zich nemen, zoals:

 • Het snijden van de glasplaat
 • De rubbers monteren op de glasplaat
 • De glasplaten verplaatsen door de fabriek
Waar ga je werken

Jij komt te werken voor een marktleider op het gebied van glas. Deze glasplaten worden gebruikt voor appartementen en woningen. Dit bedrijf vindt het belangrijk dat je goed wordt ingewerkt. In het begin wordt alles dus zo goed mogelijk aan je uitgelegd.

Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Dat is mooi!
Gooi niet je eigen glazen in en reageer direct op deze vacature! Wees er snel bij, want straks gaat er iemand vandoor met jouw baan. Heb je na het lezen van deze vacature toch nog wat vragen? Bel ons of stuur ons een mailtje!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969