Salaris

2.185k - 2.185k

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

Vandaag

Beschrijving

Functieomschrijving

Zin in een uitdagende en verantwoordelijke baan in een leuk bedrijf? Waar jij fulltime aan de slag kan voor de lange termijn? In 2-ploegen, zodat je altijd een "gewoon" weekend hebt? Tegen een prima salaris? Gratis parkeren, kantine met lekkere maaltijden en een grote groep collega's?
Die baan hebben we voor je! Bij Bison International in Goes. Lees snel verder.

Wat bieden wij jou
 • € 12,93 bruto per uur + 13% ploegentoeslag
 • uitzendovereenkomst voor 39 uur per week
 • centrum van Goes, gratis parkeren
 • verantwoordelijke baan
Wie ben jij

Wie ben jij? Jij bent iemand die achter de mengketel plaats neemt, 1 blik op het "recept" werpt en vervolgens vol overgave aan het mengproces begint. Die feeling voor een juist mengsel, dat zit van nature in je, dat valt niet aan te leren. Wat je in de afgelopen jaren wel geleerd hebt, is werken in een industriële omgeving, bij voorkeur in een mengerij. Heb je de afgelopen jaren achter de potten of bakblikken gestaan in de horeca of bakkerij en kun je ons overtuigen van je technisch inzicht, dat je echt aan de slag wil in de industrie? Dan kunnen we zeker ook de mogelijkheden nagaan. Als lichamelijk werk je ding is en je niet bang bent van een beetje stof, van samenwerken houdt en bereid bent om in 2-ploegen te werken, dan ben jij misschien wel onze toekomstige medewerker mengerij!

 • ervaring met een mengproces, b.v.k. industrieel
 • goede kennis van de Nederlandse taal
 • fulltime beschikbaar voor 2-ploegendienst
 • gezien de ploegentijden is eigen vervoer een must
Wat ga je doen

Zakken met poeder, jerrycans vol chemische stofjes. Los van elkaar stelt het niets voor. Maar zodra jij alles in de juiste hoeveelheden door elkaar gemengd hebt, dan is het opeens een hoogwaardige lijm of kit geworden. Een product dat in ieder huishouden gebruikt wordt. Het is een proces van afwegen, mengen, beetje meer van het een, nog een druppeltje van het ander. Je stelt de machine in, bewaakt dat het proces correct en vooral veilig verloopt en zodra het mengsel gereed is, zorg je ervoor dat het getransporteerd kan worden naar de volgende afdeling. Is er een storing? Als het kan verhelp je hem zelf, anders schakel je de technische dienst in. Samen met je collega's zorg je er iedere dag opnieuw voor dat je kunt werken op een schone, opgeruimde werkplek. Hard werken, maar zeker ook met het nodige plezier onderling. Dat is wat een baan bij Bison inhoudt.

 • instellen menginstallatie
 • afwegen grondstoffen
 • bewaken en indien nodig bijstellen
 • mengproces
 • verhelpen van eenvoudige storingen
 • schoonhouden werkplek
Waar ga je werken

Bison, wie kent het niet? Van de lijmtubes of -stiften waarmee je vroeger je eerste knutselwerkjes aan elkaar plakte en stiekem vooral ook jezelf... tot aan specialistische kitten en vochtvreters. Een breed assortiment aan hoogwaardige producten. Hoe gaaf is het om dagelijks een bijdrage te leveren aan een product dat iedereen wel in huis heeft? Bison is al sinds jaar en dag in Goes gevestigd, achter de huidige Jumbo Foodmarkt. Een fijn bedrijf om te werken, leuke collega's, goede voorwaarden. Er zijn vast nog medewerkers te vinden die ergens in de jaren 70 van de vorige eeuw hun loopbaan bij Bison gestart zijn. En hem daar dus ook zullen eindigen. Dat is natuurlijk niet voor niets.

 • fijne sfeer
 • goede voorwaarden
 • gratis parkeren op eigen terrein
 • eigen kantine
 • fulltime jobs voor langere termijn

Enthousiast geworden? Mooi! Dan is het nu tijd om ervoor te zorgen dat Jessica en Isabell dat ook worden. Solliciteer direct via www.tempo-team.nl of bel de dames op 0113-308120 als je eerst nog meer informatie wil. Een recent cv en korte motivatie is nodig om je sollicitatie in behandeling te kunnen nemen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969