Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

11 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Plukon in Goor zoekt een productiemedewerker! Fulltime, parttime, in de ochtend of juist in de avond aan de slag? Het kan allemaal bij Plukon. Ben jij er als de kippen bij?

wat bieden wij jou
  • €11,33 (21 jaar e.o.) inclusief alle toeslagen
  • fulltime werk in 2 ploegen
  • mogelijkheid om parttime te werken
  • Gratis kippenvleugels tijdens de lunchpauze
  • een ruim aanbod aan gratis online trainingen
wie ben jij

Wie zoeken iemand die:

wat ga je doen

Als productiemedewerker bij Plukon in Goor waak jij over de kwaliteitsnormen die Plukon aan zijn kippenvlees stelt. Afwijkende stukken vlees worden door jou opgemerkt en uit het verdere productieproces gehaald. Daarnaast zorg jij voor het ver- en inpakken van het kippenvlees. Door jouw inzet eten er dagelijks duizenden huishoudens de lekkerste kip tijdens het avondeten.

waar ga je werken

Plukon Goor is een pluimveeverwerkend bedrijf waar kip en kipdelen worden geproduceerd. Dit doen wij voor het topsegment van de industriële foodservicemarkt in Noordwest-Europa.Plukon. Grondstoffen van een aantal producten van de bekende restaurantketen Mc Donald’s vinden hun oorsprong bij Plukon. Net als diverse producten bij een aantal bekende supermarktketens in Europa.

Na je online sollicitatie zal er telefonisch contact opgenomen worden. Na de telefonische intake kan er een persoonlijk afspraak gemaakt worden waar je nader kennis maakt met het bedrijf en de contactpersonen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!


Over het bedrijf

R
R
R
R

Randstad

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

1500 t/m 1999 werknemers

Opgericht

1960