Salaris

12 - 12

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

3 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

In jouw rol als productiemedewerker bij dit betonbedrijf in Alkmaar ga jij aan de slag in een team van 15 collega’s. Samen werken jullie elke dag aan het maken van betonproducten. Jouw werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De werktijden liggen tussen 06:00 uur en 17:00 uur, dat zijn fijne tijden! Je komt te werken in een afwisselend team waarbij ieder zijn eigen kwaliteiten heeft en elkaar graag verder helpt om te groeien. De sfeer is erg goed.

Wat bieden wij jou
  • Het salaris ligt tussen de €11 - €13 bruto per uur
  • Vaste uren met uitzicht op een vaste baan
  • Standplaats van de functie is Alkmaar
  • Reiskosten worden vergoed
Wie ben jij

Jij bent iemand die de handen graag uit de mouwen steekt. Je bent fysiek sterk en kan goed samenwerken. Als kers op de taart ben je ook nog eens technisch; handgereepschap kent geen geheimen voor jou. Technische tekeningen lezen? Dat is voor jou gesneden koek, of je bent bereid om dit te ontwikkelen.

  • Technische kennis
  • Tekeningen lezen
  • Fysiek sterk
Wat ga je doen

In jouw functie van productiemedewerker maak jij zelfstandig en met hulp van jouw collega's betonproducten. De producten die je maakt zijn betonnen maatwerkelementen, zoals kelders, putten, balkons, galerijen, wanden, kolommen en onderdelen voor bruggen. Ook help je met het laden en lossen van de producten die klaar zijn. Na je werkdag maak je samen met jouw collega’s de productieomgeving schoon voor de volgende werkdag. Je hebt een afwisselende baan. Zo help je ook bij het storten en afwerken van de betonproducten. Geen dag is hetzelfde in jouw rol als productiemedewerker!

Waar ga je werken

Deze opdrachtgever is opgericht in 1931 en is sindsdien al specialist in het maken van diverse betonproducten. Klantgerichtheid staat hoog in het vaandel bij deze opdrachtgever.

Tof he? Dat vinden wij ook! Solliciteer vandaag nog via de button en dan nemen wij binnen een dag contact met jou op. Je mag ook bellen naar 072 511 0511 of mailen naar regionhn@tempo-team.nl
Tot snel en hopelijk is jouw nieuwe werkplek als in beton gegoten!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969