Salaris

2.5k - 2.5k

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

11 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Wil je liever 32- 36- of 40 uur werken? Deze opdrachtgever geeft gehoor aan jouw wensen. Wil jij een stabiele baan in de productie?  Kom werken als productiemedewerker via TempoTeam. Om productiemedewerker te worden heb je niet veel nodig. Technische inzicht en de wil om door te groeien. Makkelijk, toch?

Wat je gaat doen
Als productiemedewerker word je ingezet op de verschillende productie afdelingen van onze opdrachtgever welke is gespecialiseerd in kunststof.
Je komt binnen, pakt eerst een lekkere kop koffie en bespreekt met je team wat er moet gebeuren.
De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het produceren en samenstellen van kunststof halffabricaten en bewerken van kunststof platen met verschillende machines.
Dit doe je dus 32- 36- of 40 uur in de week.

Wat je krijgt
Werken als productiemedewerker betekent natuurlijk ook goede arbeidsvoorwaarden.
• € Marktconform salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring;
• 8,33% vakantiegeld;
• Een baan voor 32, 36 of 40 uur in de week;
• Doorgroei mogelijkheden;
• Fijne werkomgeving met fijne collega’s.

Wie jij bent
Als productiemedewerker is het natuurlijk belangrijk dat jouw fysieke conditie op top niveau is i.v.m. de aard van de werkzaamheden. Daarnaast ben je:
• Goed in de Nederlandse taal;
• In het bezit van een technische diploma (houtbewerking / meubelmaker);
• Aantoonbare ervaring in de houtbewerking.

Jouw werkomgeving als productiemedewerker
Onze opdrachtgever is een informeel bedrijf met een prettige werksfeer waarbij veel ruimte is voor ideeën en eigen inbreng. Bij goed functioneren is doorgroeien tot bijvoorbeeld zelfstandige machineoperator mogelijk.
 
Meteen als productiemedewerker aan de slag? Dat is zo gepiept! Je kunt solliciteren door op de solliciteerknop te klikken. Heb je nog een vraag? Bel ons op 033-2458248. We horen graag van je!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969