Salaris

2.6k - 2.6k

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

11 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Hecht jij veel waarde aan gezond, lekker en voedingsrijk eten? Vraag jij je af hoe de food sector werkt en wil je ervaring opdoen in deze branche? Ben jij technisch, woon je in de omgeving van Tilburg en wil je werken in 2 ploegen? Wacht dan niet langer met solliciteren en reageer op deze vacature! Voor je het weet begint je eerste werkdag ;)

Wat bieden wij jou
  • Salaris van €2300 á €2600 bruto / maand;
  • Detacheringscontract van 1 jaar;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19/km;
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag / jaar.
  • Opleidingsmogelijkheden.
Wie ben jij

Wij stellen ook een aantal eisen, voldoe jij aan het volgende:

  • Minimaal mbo niveau 2 diploma in de richting van (proces)techniek;
  • Heftruck- en VCA-certificaat zijn een pré;
  • Je wilt in 2 ploegen werken;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Jij hebt minimaal 1 jaar ervaring binnen de techniek.
Wat ga je doen

Je bent samen met jouw team van operators verantwoordelijk voor de complete productie per shift. Jij zorgt dat de ketels met ingrediënten tot de juiste temperatuur worden verwarmd, waarbij je veiligheid en hygiëne altijd in acht neemt. Als operator controleer je steekproefsgewijs de kwaliteit van het product en je verhelpt storingen. Voor grotere storingen werk je samen met de technische dienst.

Waar ga je werken

Als je via Otter Westelaken gaat werken kun je rekenen op zekerheid, zelfontwikkeling, stappen in je carriére en een professioneel team dat voor je klaar staat.

Kom met ons in contact!
Is deze functie van operator 2 ploegen in Tilburg de baan voor jou? Wacht dan niet en reageer direct via de sollicitatiebutton. Je kunt ook solliciteren via procestechniek@owtd.nl of stuur een WhatsApp naar 06 – 82 51 14 04 als je een vraag hebt, even bellen mag natuurlijk ook! Vergeet niet jouw cv te uploaden, alleen zo kunnen we je sollicitatie in behandeling nemen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969