Type functie

Fulltime

Geplaatst op

15 dagen geleden

Beschrijving


Als productmanager realiseer je een assortiment van geldproducten en verzekeringen dat aansluit op de klantbehoefte, voldoet aan wet-en regelgeving én de strategische en commerciële doeleinden van de organisatie ondersteunt.

Bedrijfsomschrijving

De Hypotheker is marktleider op het gebied van onafhankelijk hypotheekadvies, ze zijn een overkoepelende organisatie waarbij veel Franchisevestingen zijn aangesloten. De Hypotheker is verbonden met klanten en op geen enkele manier verbonden met geldverstrekkers. Alle banken worden vergeleken. Hierdoor is er vanuit klant perspectief veel mogelijk en wordt er een selectie gemaakt voor de best passende keuze en gewenste voorwaarden.

Omschrijving

Als productmanager realiseer je een assortiment van geldproducten en verzekeringen dat aansluit op de klantbehoefte, voldoet aan wet-en regelgeving én de strategische en commerciële doeleinden van de organisatie ondersteunt. Je bent verantwoordelijk voor het leggen,onderhouden en uitbouwen van contacten met bestaande én nieuwe leveranciers waardoor mede invulling wordt gegeven aan de strategische positionering.
De wijze waarop je het assortiment aanbiedt is actueel, helder en compliant. Je zorgt voor een onderscheidende inrichting van de keten en voor een optimale samenwerking tussen alle betrokken partijen.Je fungeert als aanjager, aanspreekpunt en uitvoerder voor alle bedrijfsonderdelen daar waar klantbehoeften, marktontwikkelingen en distributie kansen worden gesignaleerd. Je volgt de marktontwikkelingen binnen de financiële sector nauwlettend en je zorgt ervoor dat je kennis up-to-date blijft.Je bent in staat om een business case zelfstandig op te bouwen, uit te rollen en te implementeren. Daarnaast ben je operationeel zelfstandig werkzaam,ben je onderdeel van een hecht team en rapporteer je aan de Senior teammanager

Profiel van kandidaat
 • Je bent in staat om proactief het productschap van de organisatie te ontwikkelen;
 • Beschikt over HBO werk-en denkniveau met minimaal 2 tot 3 jaar werkervaring in een
  vergelijkbare functie bij een bank of verzekeraar;
 • Ervaring met het realiseren van projecten op het gebied van product-en
  diensten ontwikkeling;
 • Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent in staat anderen te enthousiasmeren en te
  overtuigen;
 • Je bent een netwerker/relatiemanager met verbindende capaciteiten;
 • WFT-basis, Hypothecair of erkend hypotheek of financieel adviseur.

Aanbod

Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden binnen een uitdagende en dynamische organisatie met gedreven en gepassioneerde collega's. Je krijgt de vrijheid om het beste uit jezelf te halen en flexibel te werken.Er is volop de ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en je op een prettige werksfeer binnen een informele omgeving.

Over het bedrijf

M
M
M
M

Michael Page International Netherlands SA

Established almost four decades ago in the United Kingdom, Michael Page is today recognised by clients and candidates the world over as the leading specialist consultancy in permanent recruitment, temporary staffing and interim management. From more than 150 offices in 35 countries, our consultants offer clients ranging from SMEs to global blue-chip organisations exclusive access to a pool of (inter)national talent.

Along with Page Personnel and Page ExecutiveMichael Page is part of the PageGroup, which has been listed on the London Stock Exchange since April 2001. Michael Page maintains a strong track record of successful recruitment at qualified professional and management levels.

We specialise in the following disciplines:

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

1994