Salaris

2.2k - 2.2k

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

11 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Als operator bij een werkgever ben je vaak verantwoordelijk voor het hele productieproces. Het product wat wordt ontwikkeld moet van hoge kwaliteit zijn en daar ga jij voor zorgen!

Wat bieden wij jou
  • €2300 en €3000 afhankelijk van kennis en ervaring
  • Ploegentoeslag tot wel 46% extra!
  • Doorgroeimogelijkheden tot teamleider
  • 8,33% vakantiegeld
  • Een overeenkomst bij Otter-Westelaken
Wie ben jij
  • Jij bent in het bezit van een opleiding richting de procestechniek
  • Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring als operator in een productieomgeving
  • Jij bent bereid om in ploegen te werken
Wat ga je doen

Als operator ben je verantwoordelijk voor het gehele productieproces. Je moet zorgen dat het proces zo efficiënt en effectief verloopt. Het in- en afstellen van de machines is dus erg belangrijk. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opsporen en verhelpen van storingen en het plegen van preventief onderhoud. Als laatste heb je logistieke taken en moet je grondstoffen en eindproducten af- en aanvoeren.

Waar ga je werken

Wij werken samen met opdrachtgevers die actief zijn in diverse branches. Werken bij een high-tech bedrijf op het Chemelot? Dat kan! Aan de slag in de metaalindustrie? Ook daarin hebben wij diverse mogelijkheden. Werk je liever met voedingsmiddelen? Kun je ons ook daarvoor bellen.

Herken jij jezelf hierin? Interesse? Bel dan 0413-346300. Mail je liever? Dat kan naar valerie.van.dijk@owtd.nl

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969