Salaris

2.7k - 2.7k

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

10 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Lekkere salaris tussen de € 2400 en € 2700 per maand. Daarboven op ploegentoeslag van 29,5% over alle uren en ook nog is volop opgeleid worden in je vakgebied? Mis deze kans niet en kom werken als Procesoperator!

Wat bieden wij jou
  • Startsalaris tussen de € 2400 € 2700 ex. toeslagen
  • Ploegentoeslag van 29,5% over alle uren
  • Reiskostenvergoeding á €0,19 per KM
  • Opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied
  • Werken bij een groot internationaal bedrijf
  • Baan met uitzicht op vast dienstverband
Wie ben jij

Heb jij al enige praktijkervaring als Procesoperator binnen een technisch productiebedrijf? Super! Je kunt zelfstandig werken, bent leergierig en houdt ervan om in teamverband te werken! Past helemaal bij je hé?!

  • Jij hebt een Procesoperator B Diploma
  • Eigen vervoer om natuurlijk op locatie te komen
  • Jij kan in een 5 ploegenrooster werken
Wat ga je doen

Als procesoperator in Amsterdam zorg je voor een goed verloop van het productieproces. Je bent continu bezig met het controleren en bijsturen van het proces. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en regelen van uitvoering van de werkzaamheden. Ook houdt jij je als procesoperator bezig met fysiek werk zoals het bijstellen en ombouwen van de productie- installaties op verschillende afdelingen.

Waar ga je werken

Als Procesoperator kom je in een groot internationaal bedrijf terecht in Amsterdam waar je toch lokaal verschil kan maken. De fabriek produceert kwalitatief hoogwaardige talkproducten voor onder andere de papier-, verf-, plastic-, en levensmiddelenindustrie. Als Procesoperator kom je terecht in een dynamisch bedrijf met leuke en zeer ervaren collega's. Jullie zorgen samen dat de producties goed verlopen. Als operator word jij hier ontvangen in een warm bad! Wanneer zien wij jou daar?!

Enthousiast?! En wil je werken als procesoperator of wil je met Otter-Westelaken in contact komen om andere technische vacatures of opleidingen te bespreken? Bel of app mij, Kees, op 06-30248490. Liever mailen? Kan ook: kees.schunselaar@owtd.nl

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969