Salaris

2.6k - 2.6k

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

1 dag geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Draait jouw lijn als een goed geoliede machine? Ben jij een operator die kwaliteit hoog in het vaandel heeft? Dan zijn we opzoek naar jou! Voor onze opdrachtgever in Breda, specialist in verpakkingen van diverse soorten dranken, zijn wij opzoek naar een operator in 3 ploegen. In een gemotiveerd team werk je in een 3 ploegendienst om gezamenlijk de gestelde doelen te behalen.

Wat bieden wij jou
  • Salaris van €2300 á €2600 bruto / maand;
  • Detacheringscontract van 1 jaar;
  • eiskostenvergoeding van € 0,19/km;
  • Opleidingsmogelijkheden;
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag / jaar.
Wie ben jij

Wil je samen met ons werken? Neem de checklist door:

  • Je bent in het bezit van een diploma richting de (proces)techniek van minimaal mbo niveau 2;
  • Je hebt aantoonbare relevante werkervaring;
  • Je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Breda;
  • Je affiniteit met techniek en je kunt in 3 ploegen werken.
Wat ga je doen

Je werkzaamheden bestaan uit in- en afstellen van machines, opsporen van storingen, ombouwen van machines. Het machinepark wordt bestaat uit verschillende machines. Je bent als operator verantwoordelijk voor de vulmachine, etiketteermachines en sluitmachines. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit en diverse logistieke werkzaamheden. Omdat het bedrijf actief is in de voedselindustrie, dien je ook te werken volgens richtlijnen van de HACCP.

Waar ga je werken

Kom bij de nummer 1 technische detacheringsbureau werken van Nederland, Otter Westelaken! Je kunt rekenen op zekerheid, zelfontwikkeling en een professionele sparringpartner voor jouw carrièreplannen.

Kom met ons in contact!
Is de functie van operator 3 ploegen in Breda de baan voor jou? Wacht dan niet langer en reageer direct via de sollicitatiebutton. Voor vragen kun je contact opnemen via procestechniek@owtd.nl of 06 – 82 51 14 04. Vergeet je cv niet te uploaden via jouw Tempo-Team account! Alleen op die manier kunnen we je sollicitatie in behandeling nemen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969