Functietype

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Amsterdam, NH

functieomschrijving

Heb je up-to-date praktijkgerichte kennis van Banking Client Integrity, Anti-Money Laundering, Sancties & CFT-regelgeving (Wwft) en uitgebreide ervaring met implementatie van beleid? Wil je een leidende rol nemen in Compliance verbeter- en verandertrajecten bij grootbanken, zoals het vertalen van regelgeving naar duidelijke werkwijzen en het optimaliseren en automatiseren van compliance processen binnen de banken?

Wat al onze klanten gemeen hebben is dat ze hun diensten en Compliance-activiteiten moeten moderniseren en transformeren om mee te kunnen gaan met wat consumenten en regelgevers verwachten. Op basis van jouw capaciteiten, wensen en ambities werk je aan afwisselende opdrachten die interessant zijn voor jouw ontwikkeling. De opdrachten vinden plaats op klantlocaties in de Randstad, met een focus op de regio Amsterdam.

Wat ga je doen?
Als ervaren Compliance-expert excelleer je bij het aanpakken van complexiteit bij succesvolle implementaties van regelgeving en managen van KYC-AML-trajecten in de Nederlandse financiële dienstverlening. Je adviseert je klant ten aanzien van hoe de Wwft en de Algemene Leidraad Wwft het beste vertaald kunnen worden in interne Compliance beleid, efficiënte en effectieve client lifecycle managementprocessen, transactiemonitoring procedures en controles. Samen met een team van ongeveer 15 collega's maak je het verschil in opdrachten voor je klant. Je hebt samen met jouw collega’s een primaire focus op implementaties van regelgeving in alle bedrijfs- en IT-disciplines en zal jouw werkzaamheden onder andere bestaan uit:
• Formuleren van beleid n.a.v. wijzigingen in regelgeving en/of interne risk assessments;
• Adviseren over KYC/ CDD-vereisten in overeenstemming met intern beleid, wet- en
   regelgeving;
• Beoordelen en uitdagen van CDD/ KYC-gerelateerde beleid en processen;
• Ontwerpen van trainingsprogramma’s en opleidingsmateriaal en leveren van training een
   opleiding in het kader van CDD, AML & Sancties;
• Advies en ondersteuning op het gebied van Risk en Control Framework inclusief SIRA in
   het kader van Client Integrity;
• Analyseren en verder optimaliseren van huidige KYC & AML-processen en Compliance
   controles;
• Opstellen van compliance-documentatie e.g. rapportages, vergunningaanvraag;
• In kaart brengen van functionele en technische business requirements
   t.a.v. IT-oplossingen voor de detectie van verdachte transacties/financial crime
   en voor de behandeling van klantendossiers;
• Klanten adviseren over passende IT-oplossingen voor e.g. risk assessment & filtering,
   business process management binnen KYC-AML, client outreach process automatisering
   en compliance data analytics & rapportage;
• Structureren en leiden van verandertrajecten vanuit een PMO-functie.

Wat breng je mee?
Je hebt praktische ervaring met betrekking tot het op een risico gebaseerde wijze inrichten van processen voor transactiemonitoring & cliënt integriteitsonderzoek. Je hebt uitstekende communicatievaardigheden en weet senior management en medewerkers in de eerste en tweede lijn het belang van beleidskeuzes en Compliance procedures te overtuigen. Je geeft graag presentaties en trainingen om nieuwe procedures in de klantorganisatie te borgen en om de organisatie zich bewust te maken van het belang van Compliance.

Daarnaast heb je praktische ervaring en affiniteit met industrie-leidende softwareoplossingen voor client lifecycle management/ workflow management in de KYC-AML-domein, client filtering & client integrity risk assesssments, transactie filtering & transactie monitoring, casemanagement, compliance risk assessments & compliance rapportages – e.g. Fenergo, Pega, Appian, Tibco AMX, Oracle FCCM, Fircosoft, Actimize, UiPath. Voor deze rol zoeken we iemand met Compliance ervaring in Nederland en diepe kennis van de Nederlandse toezicht op de financiële markt.
Verder zijn de volgende van belang:
• Bachelor of Master degree in een relevante richting zoals bijvoorbeeld Management,
   Economie en Recht/ Financieel recht;
• Studerend aan of afgeronde relevante training & opleiding zoals bijvoorbeeld ACAMS,
   Certified Compliance Officer (CCO), Certified Compliance Professional (CCP);
• Vloeiend Nederlands en Engels;
• Ten minste 5 jaar werkervaring als externe consultant of in een interne advies- /
   lijnmanagement rol bij een financiële instelling.

Waar kom je terecht?
CGI is de op vier na grootste onafhankelijke bedrijven in Business Consulting, IT-integratie en Managed Services ter wereld. CGI bedient klanten in vrijwel alle sectoren van de industrie, de overheid en de openbare dienstverlening. Onze organisatie is groot, al voelt het alsof je voor een startup werkt. Hoe dat zit? Bij CGI werken we met kleine zelfsturende teams van ongeveer 15 consultants, die zelfstandig mooie projecten draaien en direct klantcontact hebben. Daarbij heb je de zekerheid en stabiliteit van een grote organisatie als back-up.

Als Principal Consultant Regulatory Compliance kom je te werken voor de unit Banking onderdeel van de sector Financial Services.

CGI brengt een grondige kennis van de Financiële dienstverleningssector samen met sterke relaties met haar klanten en diepe lokale en wereldwijde expertise op het gebied van digitalisering van customer journeys, opbouw van data gestuurde organisaties, modernisering van de IT-omgeving en beheer van Risico en Compliance.
Bij CGI wordt je onderdeel van een uitstekende, collegiale en ondernemende cultuur die jou de vrijheid geeft om met een grote mate van onafhankelijkheid jouw klanten te adviseren en je eigen carrière richting te geven. Je wordt ondersteund door collega’s van de Banking Risk & Compliance unit en de Financial Services Sector.

Ons aanbod
We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen. Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben: een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen. Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

Are you ready to be part of our story?
Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Fernando Hagel Franco, Director Consulting Services via (

fernando.francohagel@cgi.com

.
Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij recruiter Chris Nikijuluw via 06-204 511 05 of via

.

Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.
Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld!


Over het bedrijf

Company Logo CGI Nederland B.V.
Company Logo CGI Nederland B.V.
Company Logo CGI Nederland B.V.
Company Logo CGI Nederland B.V.

CGI Nederland B.V.

About CGI CGI is een van ’s werelds grootste IT-bedrijven. Onze mensen houden Nederland draaiende. Overheidsinstellingen, banken, infrastructurele organisaties en productiebedrijven zijn klanten van CGI. We werken aan projecten die het alledaagse leven van miljoenen mensen raken.

Bedrijfsgrootte

2500 t/m 4999 werknemers

Branche

Other/Not Classified

Opgericht

1976

Website

https://www.cginederland.nl