Functietype

Fulltime

geplaatst op

11 dagen geleden

Locatie

Roermond, LI

functieomschrijving

PMO Supervisor bij UPS

Roermond/Venlo

 

Ben jij een projectmanager die stevig in zijn of haar schoenen staat? En wil je internationale ervaring opdoen bij een grote organisatie? Als PMO Supervisor bij UPS ga je aan de slag met het managen van strategische en complexe projecten binnen de EMEA-regio (Europa, het Midden-Oosten en Afrika).

 

Dit ga je doen

Als PMO Supervisor ben je verantwoordelijk voor verschillende, internationale projecten met grote impact. Hierbij ben je het centrale aanspreekpunt voor zowel de klant als de teams binnen UPS. Je bent verantwoordelijk voor de projectplanning en zorgt ervoor dat de belangrijkste mijlpalen worden behaald. Daarnaast verzorg je de projectcommunicatie en rapportage, voor zowel intern als extern gebruik. Zijn er potentiële risico’s of problemen? Dan ben jij die binnen no-time op het spoor en zorg je ervoor dat ze tijdig worden gemarkeerd en opgelost. Ook beheer je actief wijzigingen in de scope en zorg je ervoor dat ze worden gedocumenteerd, overeengekomen en indien van toepassing worden toegevoegd aan de implementatiescope.

 

Dit breng je mee

 • Een bachelor- of masterdiploma in de richting van logistiek of supply chain management.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Uiteraard goede proces-, communicatie en projectmanagementskills.
 • Het vermogen om met strakke deadlines te werken.
 • Een flexibele houding wat betreft je werktijden; je vindt het ook niet erg om voor je werk te reizen als dat nodig is.
 • Een analytisch, resultaatgedreven en servicegericht karakter.
 • Goede beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Beheersing van Duits en/of Frans is mooi meegenomen.

 

En dit pakket krijg je van ons

 • Een goed startsalaris.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 29 vakantiedagen (en elke vijf jaar die je bij UPS werkt krijg je er eentje bij), 8% vakantiegeld, reiskostenvergoeding, een bedrijfspensioenregeling, collectieve zorgverzekering, telefoon/laptop (indien nodig), fietsplan en korting op je sportschoolabonnement.
 • Professionele trainingen die je helpen nóg beter te worden in je vak.
 • Goede doorgroeimogelijkheden. Dankzij onze ‘promote-from-within’-cultuur vind je altijd nieuwe, uitdagende kansen op verschillende functieniveaus.

 

Over UPS
Natuurlijk heb je onze bruine bestelbussen weleens zien rijden, maar wist je ook dat UPS een toonaangevende leverancier is van gespecialiseerde transport- en logistieke diensten (UPS Supply Chain Solutions)? Sinds de oprichting in 1907 zijn we uitgegroeid tot een miljardenbedrijf en actief in meer dan 200 landen en gebieden wereldwijd. Wat dit voor jou betekent? Mogelijkheden waarvan je nooit had durven dromen. Ontdek hoe Future You zich bij UPS kan ontwikkelen!

 

Bij UPS behandelen we mensen eerlijk. We werven, selecteren, trainen, promoveren en compenseren op basis van verdienste, ervaring en andere werkgerelateerde criteria. We discrimineren niet op basis van leeftijd, afkomst, religie, (psychologisch) geslacht, beperking of seksuele oriëntatie.

 

Pak jij deze uitdaging aan? Solliciteer nu als PMO Supervisor bij UPS!