PLC Software programmeur voor sterkste kraan ter wereld

Career Value BV

Rosmalen, NB

FUNCTIEBESCHRIJVING
SALARIS
€3000 - €4500 / Per maand
FUNCTIETYPE
Rosmalen, NB, NL
Fulltime
LOCATIE
Rosmalen, NB
GEPLAATST
30+ dagen geleden
Bedrijfsomschrijving

Deze unieke organisatie bestaat al meer dan 40 jaar en maakt on off a kind oplossingen voor onshore en offshore veiligheidoplossingen voor grote industrie machines of installaties. Ze kennen vier vestigingen over de wereld, maar jij hoeft alleen maar te werken op het kantoor in Den Bosch. De projecten zitten in markten zoals offshore en baggerwerken, havens en scheepswerven, spoorwegen, visserij, bouw en infra. Het bedrijf ontwikkelt een breed scala aan sensoren met innovatieve, in eigen huis ontwikkelde software en hardware voor op maat gemaakte veiligheid- en besturingoplossingen in veeleisende omgevingen. Een van de laatste projecten waar zij aan werken is de grootste en sterkste verplaatsbare hijskraan ter wereld. 

Functieomschrijving

Bij deze organisatie ga je werken aan de ontwikkeling van software voor unieke machines. Geen project is hetzelfde en geen machine vereist het zelfde software pakket. Daarom wordt jij hier uitgedaagd om voor hen op maat gemaakte software te schrijven. De software wordt hier geschreven in Codesys, het is dan ook een pre als je hier al ervaring mee hebt. Omdat de software hardware en sensoren hier allemaal voor unieke projecten worden gemaakt krijg je intern uitleg en training over de manier van werken. Je gaat hier echt aan de slag als programmeur en hoeft je niet met zaken als inbedrijfstellingen in het buitenland bezig te houden.

Uiteraard doe je dit niet alleen, je gaat in een team van 20 Engineers aan de slag, waarvan er 5 gespecialiseerd zijn in software ontwikkeling.

 

Functie-eisen

• Afgeronde HBO of MBO opleiding
• PLC kennis
• Kan programeren in Codesys
• Minimaal 6 maanden werkervaring
• Werkervaring op projectbasis in de richting van industriële automatisering
• Goedlachs
• Pro-actieve werkhouding
• Nederlands communicatief vaardig

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed. Goed salaris, veel opleidingsmogelijkheden, doorgroeimogelijkheden, een goede werksfeer, een pensioen regeling, ruimte om je mening te delen en flexibiliteit.

Reageren op deze vacature? Neem dan contact op met:
Freek Westerveld op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 021 of 06 14 73 06 12. Solliciteren kan ook door te mailen naar freek@careervalue.nl.

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Freek Westerveld of mail uw CV naar: freek@careervalue.nl.

Over het bedrijf

Career Value BV

BRANCHE
Computer/IT Services