Salaris

€2.8k - €3.5k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving


Zie jij het als een uitdaging om de behoefte te bepalen van een grote organisatie in de FMCG? Je bent in deze dynamische functie verantwoordelijk voor planning en inkoop.


Bedrijfsomschrijving

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Leerdam, een toonaangevende internationale FMCG organisatie zijn we op zoek naar een enthousiaste MRP planner die graag stappen wil maken. Het betreft een dynamische, leuke en moderne organisatie waar een open en informele werksfeer heerst. Je bent een belangrijke schakel in het team en door jou kennis en enthousiasme maak jij jezelf onmisbaar. Je functie is uitdagend en geen enkele dag is hetzelfde. Het is een combinatie functie van planning en inkoop.

Je komt te werken in een team van 5 directe collega's. Daarnaast werk je natuurlijk samen met veel verschillende teams.

Omschrijving
 • Bepalen van de behoefte aan de hand van de productieplanning
 • Overleggen met Inkoop over de bestelcondities en inkoopafspraken
 • Afstemmen van benodigde informatie en materiaal bij nieuwe introducties en wijzigingen met Account Support, Inkoop, R&D en Sales
 • Het plaatsen van inkooporders
 • Bijdragen aan het verbeteren van afdeling gerelateerde processen en procedures, zoals scrap en yield
 • Bijdragen en input geven in KPI-rapportages/dashboards richting de stakeholders, zoals het signaleren van verouderde voorraad en vernietigingen

Profiel van kandidaat
 • HBO werk en denkniveau
 • twee tot drie jaar werkervaring in een planning of inkoop functie
 • Kennis van SAP en MS-Office
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Analytisch & organisatorisch sterk en resultaat gericht

Aanbod

Je komt te werken in een hoog geautomatiseerde internationale organisatie die hun personeel vooropstelt. Voor de functie MRP planner ligt het bruto maand salaris tussen de €2.800, - €3.500, - o.b.v. 40 uur per week afhankelijk van je ervaring. Het bedrijf heeft daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en veel mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeien.

Over het bedrijf

P
P
P
P

Page Personnel

Page Personnel is een toonaangevend werving- & selectiebureau gespecialiseerd in de rekrutering van operationele professionals voor vaste, tijdelijke en temp-to-perm posities. Onze klantenkring varieert van trotse familiebedrijven (MKB) tot multinationals en van maakbedrijven tot (financiele) dienstverleners. Of u nu op zoek bent naar een junior kandidaat of juist een ervaren operationele professional, bij ons bent u aan het juiste adres!
Samen met Michael Page en Page Executive, maakt Page Personnel onderdeel uit van het overkoepelende PageGroup. Deze holding werd vier decennia geleden opgericht in het Verenigd Koninkrijk en staat genoteerd aan de London Stock Exchange (MPI) sinds april 2001.

Wij zijn gespecialiseerd in de volgende disciplines:
Finance & Accounting
Secretarial & Business Support
Sales Administration
Information Technology
Supply Chain
Techniek & Engineering

Bedrijfsgrootte

5000 t/m 9999 werknemers

Opgericht

1994