Type functie

Fulltime

Geplaatst op

3 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

In de rol van Piping engineer ontwerp en teken je uiteenlopende piping arrangements van luxe jachten en koopvaardijschepen. Je gaat op basis van klantwensen -en specificaties, binnen gestelde tijd én budget een productie
gereed product opleveren.

Functie-eisen

 • Een afgeronde MBO of HBO opleiding werktuigbouwkunde;
 • Je kunt zelfstandig van A tot Z piping schema's opstellen en uittekenen;
 • Je hebt ervaring met en kennis van SolidWorks, Cadmatic Outfitting en Autocad;
 • Je kunt berekeningen maken op het gebied van piping;
 • Je bent in staat om tekeningen van collega's te controleren;

Als persoon:
 • Communicatief ben je vaardig en samenwerken is voor jou vanzelfsprekend;
 • Je hebt een proactieve werkwijze;
 • Je hebt oog voor detail en bent in staat het gehele proces te kunnen overzien;
 • Zowel de Nederlands als de Engelse taal beheers je goed;

Wij bieden:
 • Een passend salaris tussen de €2.500 en €3.750 o.b.v. 40 uur;
 • 25 vakantiedagen;
 • Wat betreft de toekomst: wij betalen 2/3 van je pensioenpremie en jij 1/3;
 • Een specialist die jou begeleid in jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • Mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen d.m.v. opleidingen en cursussen.

Vergoeding

€2.500 - €3.750 bruto per maand

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever heeft een prestigieuze naam opgebouwd in de maritieme sector. Binnen het bedrijf wordt er gewerkt aan luxe jachten en koopvaardijschepen in
de range van 16 tot 100+ meter. Door de aanhoudende komst van nieuwe projecten heeft onze opdrachtgever kenbaar gemaakt zoekende te zijn naar een Piping Engineer. Heb jij ervaring opgedaan in de maritiem sector en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dan kom ik graag met jou in contact.

Contact:
Mijn naam is Darwyn Ricardo en ik vertel je graag meer over onze opdrachtgever en de invulling van de functie als Piping Engineer. Wil jij graag meer weten? Bij interesse, vragen of opmerkingen mag je mij bellen, appen of mailen via 06 5796 1612 of d.ricardo@xelvin.nl
Daarna nog enthousiaster? Dan nodig ik je graag uit voor een (digitaal) kennismakingsgesprek om elkaar beter te leren kennen op één van onze Xelvin-kantoren door Nederland.

Over het bedrijf

X
X
X
X

Xelvin Management B.V.

Xelvin is specialist in het detacheren van ondernemende technici.

Dit doen we door de vraag en het aanbod van onze opdrachtgevers en onze kandidaten goed te inventariseren en bij elkaar te brengen. We zien kansen voor beide partijen en reageren daar voortvarend op.

Open organisatie

Xelvin is groot genoeg om een prachtig netwerk aan opdrachten en technici te hebben en onderhouden en open en plat genoeg georganiseerd om snel en transparant te kunnen schakelen. Een organisatie met slagkracht.

Persoonlijk

Xelvin gelooft in een persoonlijke touch, in elkaar kennen. Niet voor niets nemen de consultants regelmatig een kijkje in de keuken van opdrachtgevers. Want alleen zo is het mogelijk adequaat in te spelen op de specifieke vragen en behoeften van bedrijven en medewerkers.

Direct contact en korte communicatielijnen staan bij Xelvin hoog in het vaandel.

Visie

We zijn niet alleen ondernemend en bezig in het nu, we dromen ook graag. Het is onze visie en droom de plek te zijn waar mensen hun persoonlijke en professionele ambities kunnen verwezenlijken. Mensen die hun verantwoordelijkheid nemen krijgen volop de ruimte om te werken aan nieuwe doelen. Er wordt dan ook veel geïnvesteerd in ontwikkeling, met aandacht voor een ieders persoonlijke situatie.

Bedrijfsgrootte

500 t/m 999 werknemers