Salaris

€2.5k - €4k Per maand

Functietype

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Locatie

Dordrecht, ZH

functieomschrijving

Bedrijfsomschrijving

Onze klant is een dienstverlenend bedrijf die een eigen facturatiesysteem heeft ontwikkeld waar men zich met een relatief klein team (circa 20 mensen) dagelijks inzet om mooie en slimme applicaties te ontwikkelen.

Ze groeien nog altijd echter nemen niet elke opdracht aan en ze kiezen als bedrijf alleen voor de projecten waar de meeste uitdaging in te vinden is.

Het is een leuke en prettige partij om bij te werken en er is ook veel ruimte om met nieuwe technieken (lees: Symfony 3) aan de slag te gaan en deze uit te proberen.

Functieomschrijving

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de technische ontwikkeling van de facturatiesoftware. Je bent betrokken bij alle fases van het ontwikkelproces: van specificaties tot ontwerp en van realisatie tot onderhoud. Je ontwikkelt nieuwe features en voert verbeteringen door in de back-end van onze systemen en schrijft unit- en integratietests.

Functie-eisen

- Minimaal 3 jaar ervaring als PHP ontwikkelaar;
- Grondige kennis van PHP(OOP) en MySQL (ORM);
- Ervaring binnen Symfony(2 of 3);
- Kennis van Unit testing;
- Ervaring met OTAP, continuous integration en deployment;
- Ervaring met Scrum/Agile is een pre;
- Ervaring met JavaScript is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Het arbeidsvoorwaardenpakket is hier prima geregeld. Zo is er een marktconform salaris, is er uitzicht op een jaarcontract en heb je 25 vakantiedagen. Daarnaast is het mogelijk om af en toe thuis te werken.

Interesse?

Reageer naar Farid@careervalue.nl

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Farid van Mastbergen of mail uw CV naar: farid@careervalue.nl.