Type functie

Fulltime

Geplaatst op

3 dagen geleden

Beschrijving

Voor een klant van Computer Futures ben ik op zoek naar 2 PHP developers. Het gaat om een complex project wat veel maatwerk vereist. Dit heeft te maken met de wensen van verschillende klanten. De klant levert een applicatie voor zowel klanten in Nederland als internationale klanten.

Ben je iemand die graag aan complexe projecten werkt, graag met gedreven collega's werkt en ook nog met een internationaal aspect? Dan past deze opdracht bij jou.

Technisch:

  • PHP
  • SQL ervaring
  • Testing
  • Ci/CD
  • Scrum

Algemeen:

Locatie: Utrecht ( momenteel remote )

Start: ASAP

Taal: Nederland sprekend

Uren: 32 - 40 uur

Tarief: in overleg

Ben je geinteresseerd? Laat dan jouw meest recente CV achter. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op om het project met je te bespreken.


Over het bedrijf

C
C
C
C

Computer Futures

Computer Futures is hét recruitmentbureau voor techspecialisten die op zoek zijn naar een nieuwe tijdelijke of vaste uitdaging. Voor bedrijven en opdrachtgevers fungeert Computer Futures als waardevol adviseur op HR-gebied. We beschikken over een uitgebreid netwerk aan opdrachtgevers en bedrijven in de sectoren Banking & Finance, Education, Energy, Engineering, Healthcare en IT.

We hechten veel waarde aan diversiteit – zowel intern als extern – en aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Computer Futures bevordert en ondersteunt een gelijkere man-vrouwverhouding in de techsector.

Computer Futures is onderdeel van SThree: wereldleider op het gebied van recruitment. Computer Futures is opgericht in 1986 in Londen en heeft op het moment meer dan 600 medewerkers bij zich werken. Deze medewerkers zijn verspreid over 55 kantoren in 21 landen.

Computer Futures biedt een uitgebreid trainingsprogramma dat wordt beschouwd als het beste trainingsprogramma binnen de recruitmentbranche. Je krijgt de mogelijkheid om van je van onderaan helemaal op te werken tot manager, of een ander pad dat je ambieert. Zo zijn veel van onze managers opgeklommen van trainee, tot consultant, tot het niveau van principal consultant of manager, of nog verder. The sky is the limit!

Ben je op zoek naar een carrière waarbij je wordt beloond voor je harde werk, waarbij je een uitstekend opleidingstraject kunt doorlopen en waarbij jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling centraal staat? Dan kan Computer Futures heel goed jouw plaats zijn! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Opgericht

1986