PHP Developer @ Nijmegen

iSense

Nijmegen, GE

FUNCTIEBESCHRIJVING
FUNCTIETYPE
Nijmegen, GE, NL
Fulltime
LOCATIE
Nijmegen, GE
GEPLAATST
5 dagen geleden
2021-09-08
iSense

PHP Developer

Ben jij een PHP Developer met een aantal jaren ervaring en op zoek naar een nieuwe werkgever? Lijkt het je leuk om te werken in een klein team waar je veel zeggenschap hebt en jouw ideeën gewenst zijn en gehoord worden? Lees snel verder en solliciteer!
ISMI47696
Nieuw

Organisatie

Je komt als PHP Ontwikkelaar te werken bij een familiebedrijf, een kleine en zeer succesvolle organisatie. Ze zijn een online verkoopplatform en in Nederland 1 van de grootste op hun gebied. Ze zijn ook internationaal actief, in de rest van Europa. Totaal werken er ongeveer vijftien collega's, waarvan vijf developers in het IT-team.

Het online platform en de applicaties rondom het platform zijn recent geheel vernieuwd en hiervoor zijn de nieuwste technieken gebruikt. Jouw taak is om applicaties te ontwikkelen, functionaliteiten te verbeteren en uit te breiden. Ze zijn helemaal over op de Cloud en werken op de Agile manier (met 2-wekelijkse sprints).

Het werken met moderne technieken staat hoog in het vaandel om zo de performance hoog te houden en prettig en veilig te kunnen werken. Daarnaast doen ze dit om het aantrekkelijk te houden voor de Developers die ze in dienst hebben. Je kunt bij de technieken denken aan: PHP7+, Symfony5, ElasticSearch, Kibana, Google Cloud en BitBucket Cloud.

Het voordeel van het werken in een klein team is dat ze graag naar jou luisteren. Jij kan meedenken en werken aan de structuur van het IT-landschap en je hebt daarmee een grote invloed op de vormgeving ervan.

De sfeer in het team is erg informeel, ze houden van een grapje op z'n tijd en doen met het gehele bedrijf regelmatig uitjes, etentjes of borrels.

De vacature is ter groei van het team uitgezet! Ze hebben jouw hulp hard nodig.

Taken

 • (Door)ontwikkelen, vernieuwen en uitbreiden van Applicaties;
 • Het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;
 • Het onderhouden van integraties tussen de Applicaties (API's);
 • Meedenken aan de inrichting van het platform en de applicaties;
 • Je voert ook zelf de testen uit.

Eisen

 • Hbo denk - en werkniveau;
 • Je bent gewend dat een applicatie nooit 'af' is en dat doorontwikkeling net zo belangrijk is;
 • Recent gewerkt met PHP en je hebt hier meer dan vier jaar werkervaring mee;
 • Bekend met frameworks, zoals Symfony of Laravel;
 • Je spreekt in ieder geval Nederlands of Engels;
 • Je bent proactief, kunt je goed aanpassen aan veranderende situaties en wil graag met nieuwste technieken aan de slag.

Arbeidsvoorwaarden

 • 8,33% vakantiegeld van jouw salaris;
 • 25 tot 27 vakantiedagen;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget;
 • Goede pensioenregeling;
 • Meerdere uitjes, etentjes, borrels en gezelligheid op de werkvloer;
 • Een werkweek van 40 uur (32 uur is ook bespreekbaar);
 • Je kunt iedere dag op kantoor aanschuiven bij een heerlijke lunch!

Salarisindicatie

De salarisrange ligt tussen de 3500 - 5000 euro bruto per maand op basis van 40 uur per week, afhankelijk van kennis en ervaring.

Over Experis iSense

Experis iSense is een jonge, energieke en ambitieuze specialist in de ICT arbeidsbemiddeling. Experis iSense helpt je bij het vinden van een baan op operatie, business consultancy en (project/lijn) management niveau. Een baan waarin je succesvol kunt zijn en vooral ook gelukkig. Samenwerken met Experis iSense betekent voor jou:

 • Persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na jouw sollicitatietraject;
 • Goed inzicht in jouw persoonlijke vaardigheden door diverse rapportages;
 • Klaargestoomd worden voor jouw sollicitatiegesprek;
 • Altijd op de hoogte zijn van jouw sollicitatietraject;
 • Maandelijks persoonlijk contact met de Field Coach;
 • Ieder kwartaal gratis deelnemen aan de Personal Development Workshops;
 • Met regelmaat op pad met jouw Experis iSense collega’s in de regio (iHaveFun).

Meer weten? Kijk op www.isense.nl.

Locatie

NijmegenOp aanvraag

Publicatiedatum

08.09.2021

Publicatie eindigt

31.03.2023

Over het bedrijf

iSense

Al ruim 20 jaar staan wij voor het succes en geluk van 10.000 IT professionals. Waar we twintig jaar geleden begonnen met de gedachte: "wat zal er gebeuren als je de ideeën van jonge mensen gewoon eens zou uitvoeren?". Zijn wij inmiddels uitgegroeid tot één van de succesvolste ICT-detacheerders van Nederland; een hechte club professionals met een groot landelijk netwerk. Met vijf achtereenvolgende keren verkozen te zijn tot "ICT detacheerder van het jaar", hebben we laten zien dat het gedachtegoed van 20 jaar geleden zijn vruchten afwerpt. Hier zijn we uiteraard enorm trots op!

Samen met de IT community gaan we voor ontwikkeling
Ontwikkeling op technisch en persoonlijk vlak. Zo streven wij succes en geluk na, niet alleen nu, maar altijd. Wij willen de beste IT’er op de leukste werkplek, de kennis omtrent IT verder uitbreiden en voorop lopen in de (arbeids)marktontwikkelingen. Door iedere IT professional de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen en ieder bedrijf te helpen IT de drijvende kracht te maken: de beste professionals worden we samen!

Het delen van kennis is onze passie!
Dit doen wij door kennis in huis te halen. Gerenommeerde sprekers delen hun kennis tijdens gratis te bezoeken ‘Summits’ die wij ongeveer elke maand organiseren. Belangrijke topics die leven binnen de ICT-community worden behandeld, puur en alleen om kennis met elkaar te delen! Daarnaast verschijnt elk halfjaar de 'ICT-arbeidsmarkt rapportage' waarin de belangrijkste ontwikkelingen binnen de ICT- arbeidsmarkt in kaart gebracht worden. 

6 x op rij ‘ICT Detacheerder van het jaar’

iSense heeft vijf achtereenvolgende jaren de Computable Award ‘ICT-Detacheerder van het Jaar’ gewonnen. iSense won deze award in 2012, 2013, 2014, 2015, 2016 en ook in 2018. Hier zijn we enorm trots op!

Bekijk ons ruime aanbod aan ICT vacatures!

BEDRIJFSGROOTTE
100 t/m 499 werknemers
BRANCHE
Staffing/Employment Agencies
SECUNDAIRE ARBEIDSVOORWAARDEN
Evenementen voor werknemers, Betaalde vakantie, Professionele ontwikkeling, Pensioen / Pensioenplan , Reis kosten vergoeding, Reis kosten vergoeding voor OV, Vakantiedagen
OPRICHTINGSJAAR
1998
WEBSITE
https://www.isense.nl