PHP developer

Getnoticed

Nederweert, LI

FUNCTIEBESCHRIJVING
FUNCTIETYPE
Nederweert, LI, NL
Fulltime
LOCATIE
Nederweert, LI
GEPLAATST
Vandaag

Briljante werken-bij websites voor clubs als ABN-AMRO, T-Mobile, KWF Kankerbestrijding en Boskalis. Online recruitmentmarketingcampagnes voor Waterschap Rivierenland, Randstad en VDL Nederland. Dit zijn zomaar een paar van de projecten die we al hebben binnengeharkt. En er kan nog meer bij. Welke projecten oogst jij als PHP developer bij Getnoticed?

Als PHP developer bij Getnoticed werk je in een team met acht directe collega’s. Bij ons geen hiërarchie of weken beslissingstijd. Dit betekent korte lijnen en snel schakelen. Dat is ook wel nodig bij alle innovatieve projecten waar we tegelijkertijd aan werken, zoals Google Cloud Talent Solution.Jouw functie bij Getnoticed is voornamelijk het bedenken van oplossingen voor klanten, hen hierin adviseren en het schrijven van koppelingen. Je hebt hier veel vrijheid maar kunt altijd bij collega’s terecht om te sparren. In een week kun je zo voor 4 á 5 verschillende klanten werken. Dit houdt je werk afwisselend. Naast programmeren en oplossingen creëren voor nieuwe klanten, sta je natuurlijk ook klaar voor onze huidige klanten bij het oplossen van bugs.Werken bij GetnoticedBij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen. We zijn dan ook techniek gedreven en draaien onze hand niet om voor innovatieve oplossingen en uitdagingen. Binnen onze vestigingen in Nederweert en Amsterdam hebben wij drie focuspunten: E-commerce, arbeidsmarkt websites en online marketing. Jij maakt onderdeel uit van team arbeidsmarkt, waarin we momenteel werken met drie backend developers, 4 frontend developers en een projectmanager. Allemaal van hoog niveau en erg gedreven.Jouw oogstJe krijgt in eerste instantie een contract voor een bepaalde tijd. Natuurlijk zetten we dat bij goed functioneren om in een vast dienstverband. Daarnaast hebben we veel kennis in huis. We leren veel van én met elkaar en ondersteunen in het behalen van jouw persoonlijke doelen.Verder krijg je:
  • Een salaris tussen € 2200 en €3500, afhankelijk van ervaring.

  • Gezellige collega's waar de directie naast het team staat.

  • Technische uitdagingen voor de grootste klanten.

  • Waardering. Zowel in het team, van de managers, als van klanten.

Over het bedrijf

Getnoticed

Wij zijn Getnoticed, het Digital Recruitment Agency van Nederland. “Wat doen jullie dan”, is een vraag die we regelmatig krijgen. Eigenlijk is het heel simpel, we zijn online recruitment vakidioten en helpen onze klant met twee dingen: bereik en conversie. Onze online recruitment marketeers maken, raken en activeren de doelgroep die je nodig hebt. Onze webbouwers creëren de ultieme werken-bij website of recruitment site om je doelgroep te laten reageren. Dat is al sinds 2009 onze expertise. Nieuwsgierig? Bekijk dan eens onze projecten op www.getnoticed.nl/projecten.
BEDRIJFSGROOTTE
20 t/m 49 werknemers
BRANCHE
Computer/IT Services
OPRICHTINGSJAAR
2009
WEBSITE
https://www.getnoticed.nl