PHP Developer (junior)

Getnoticed

Nederweert, LI

FUNCTIEBESCHRIJVING
FUNCTIETYPE
Nederweert, LI, NL
Fulltime
LOCATIE
Nederweert, LI
GEPLAATST
Vandaag
Als Junior PHP developer werk jij mee aan de uitbreiding van onze SaaS applicatie. Je bouwt aan nieuwe functionaliteiten, verbetert ons Content Management Systeem op basis van Symfony en optimaliseert de gebruiksvriendelijkheid.

Alles valt te leren als je maar affiniteit hebt met code. We vinden nieuwsgierigheid een groot goed. Ons motto is dan ook: alles valt te leren als je maar nieuwsgierig bent!

Je werkt aan een mooi product dat continu uitgebreid wordt en de potentie heeft om de wereld over te nemen! Naast het meewerken aan de uitbreiding van onze SaaS applicatie, werk je ook aan specifieke modules voor onze klanten. Klanten als Scania, Fletcher Hotels, Gamma of Aditech hebben jouw hulp nodig! Wil jij meewerken om onze ambitie waar te maken?

We bieden:
Een salaris tussen € 2200 en € 3500, afhankelijk van ervaring
Een baan met snel uitzicht op een vast contract
Reiskostenvergoeding
Platte en informele werksfeer, we lachen veel met elkaar
Uitstekende pensioenverzekering
24 vakantiedagen (op basis van een full-time contract)
Leuke borrels, barbecue's en toffe uitjes!

We vragen:
Ervaring met Symfony of eventueel Laravel framework
Kennis van de laatste ontwikkelingen en tools, zoals Docker en Behat
Ervaring met ontwikkelen en consumeren van (REST) API's
Pré: ervaring met RabbitMQ en scrum
Je bent zelfstandig, verantwoordelijk voor je eigen werk en het werk van het team
Teamplayer

Getnoticed is hét internetbureau gespecialiseerd in online arbeidsrecruitment en e-commerce, met een vestiging in Nederweert en een vestiging in Amsterdam. Een jong bedrijf met een eigen stijl. Het team bestaat uit een club twintigers en dertigers die (bijna) geen uitdaging uit de weg gaan.

Over het bedrijf

Getnoticed

Wij zijn Getnoticed, het Digital Recruitment Agency van Nederland. “Wat doen jullie dan”, is een vraag die we regelmatig krijgen. Eigenlijk is het heel simpel, we zijn online recruitment vakidioten en helpen onze klant met twee dingen: bereik en conversie. Onze online recruitment marketeers maken, raken en activeren de doelgroep die je nodig hebt. Onze webbouwers creëren de ultieme werken-bij website of recruitment site om je doelgroep te laten reageren. Dat is al sinds 2009 onze expertise. Nieuwsgierig? Bekijk dan eens onze projecten op www.getnoticed.nl/projecten.
BEDRIJFSGROOTTE
20 t/m 49 werknemers
BRANCHE
Computer/IT Services
OPRICHTINGSJAAR
2009
WEBSITE
https://www.getnoticed.nl