Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

''Kan jij mij vertrouwen in mezelf geven? Ondersteun jij mij in mijn zelfstandigheid? Wil je tijd investeren in het elkaar leren kennen? Zie jij dat ik meer ben dan mijn beperking? Ben jij onze nieuwe collega die de begeleiding voor de cliënten tot in de puntjes coördineert?''

Waar ga je werken?

Je gaat werken op een woning waar 6 volwassen cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking wonen. Ze zijn tussen de 40 en 80 jaar oud. In deze wijk wonen mensen met en zonder verstandelijke beperking als buren naast elkaar. De wijk is ruim en heeft een groene omgeving.

Je bent het eerste aanspreekpunt van de cliënten en hun verwanten en coördineert de zorg. Je zorgt ervoor dat alles rond de cliënten is afgestemd. Ook coach je collega’s en geef je richting.

Het team op deze woning is een team dat ervoor gaat! De collega’s houden elkaar scherp en werken graag samen. 

Wie ga je helpen?

In de begeleiding en verzorging van de volwassen, ouder wordende cliënt met een verstandelijke beperking focus je op de kracht, aanleg en talent bij de cliënt. Je houdt in stand wat de cliënt zelf kan. Of je zoekt nieuwe manieren en mogelijkheden als iets niet meer lukt. 

Hoe ga je helpen?

Als persoonlijk begeleider vertaal jij mogelijkheden naar een persoonlijk zorgplan. Je bent het eerste aanspreekpunt van de cliënten en hun verwanten en coördineert de zorg. Je zorgt ervoor dat alles rond de cliënten is afgestemd. Je neemt deel aan de multidisciplinaire overleggen. Daarnaast coach je collega’s en geef je richting. Ook streef je naar een optimale samenwerking tussen verwanten en andere betrokken disciplines. Je werkt intensief samen met verwanten. Dat maakt jou waardevol. Voor de cliënt én voor je team.

Samen met je collega's begeleid je cliënten naar een gezonde en goede oude dag. Je signaleert lichamelijke en geestelijke veranderingen. We kijken welke zorg het beste aansluit; in de begeleiding staan structuur, veiligheid, vertrouwen en ondersteuning centraal. De cliënten gaan naar dagbestedingslocaties om zoveel mogelijk uit hun dag te halen. Tijdens de corona crisis heeft iedere cliënt een aangepast dagbestedingsprogramma en kan het zijn dat de activiteiten bijvoorbeeld op de woning plaatsvinden.

Dit bieden wij

  • We bieden jou een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.
  • Een brutosalaris conform de CAO gehandicaptenzorg van minimaal € 1963,- en maximaal € 3189,- (FWG 40-45) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding. 
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je jaarsalaris.
  • Carrièrekansen en doorgroeimogelijkheden op al onze locaties.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling via "Mijn Leeromgeving" en e-learning via GoodHabitz.

Dit ben jij

  • Je beschikt over een zorggerelateerde, afgeronde opleiding op minimaal mbo niveau 4.
  • Je hebt een positieve instelling en bent enthousiast om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
  • Je weet mensen te inspireren en te motiveren.
  • Je bent resultaatgericht: je maakt knelpunten inzichtelijk en bespreekbaar.

Wil je meer informatie?

Neem contact op met Peggy Elisabeth, manager zorg, 06- 13 28 76 67. Of met een van onze recruiters. Dit kan telefonisch of via een WhatsAppbericht: Maaike Schouten 06 – 20 69 04 30 of Iris de Rijk 06 – 12 05 16 06.

Direct solliciteren? Klik op de button 'solliciteer'!

Ook in deze onzekere tijden van het coronavirus zijn we op zoek naar nieuwe collega's. Want de zorg gaat altijd door, ook als het moeilijk wordt. En juist nu kunnen we jouw deskundigheid en inzet extra goed gebruiken. Tegelijkertijd houden we rekening met de voorschriften van het RIVM. Daarom houden we onze sollicitatiegesprekken meestal via de telefoon of beeldbellen.

Kennismakingsochtend:
Heb jij een zorggerelateerd diploma en wil je je graag verder oriënteren? 

Iedere donderdagochtend organiseren onze recruiters Maaike en Iris tussen 09:30 en 10.30 uur een online kennismakingsochtend waarin je vragen beantwoord worden over het werken bij 's Heeren Loo en de vacatures.

Aanmelden? Stuur een e-mail naar 

recruitment@sheerenloo.nl


Vermeld je naam, telefoonnummer, de plaats/regio waar je woont en je voorkeur voor welke donderdag. Je ontvangt per mail een bevestiging met de inloglink, datum en tijdstip. 

Kun je niet op deze dag en/of tijd? Geen probleem, stuur een e-mail naar 

recruitment@sheerenloo.nl

, dan plannen we een ander moment. 

Source: s Heeren Loo