Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Personal Assistant CEO

 

De opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een dynamische en groeiende organisatie, gevestigd in de directe omgeving van ’t Gooi. Ze zijn Nederlands van origine maar zullen zich de komende jaren binnen de Benelux verder uitbreiden. Ter ondersteuning van de CEO / DGA zijn wij op zoek naar een ervaren Personal Assistant.

 

De baan:

In deze 1 op 1 rol ben je verantwoordelijk voor het regelen van de gehele backoffice van de CEO / DGA. Denk daarbij aan o.a. agendabeheer, het filteren en zelfstandig afhandelen van e-mail, telefoon en correspondentie. Ook het organiseren (en bijwonen en notuleren) van meetings behoort tot jouw takenpakket. De CEO / DGA reist veelvuldig en jij zorgt ervoor dat deze reizen van A tot Z geregeld zijn (vluchten, hotels, zakendiners, chauffeursdiensten, etc.). Daarbij houd je natuurlijk ook rekening met zijn privé-agenda. Je fungeert dus echt als sparring partner voor de CEO / DGA. Je zult tevens nauw betrokken worden bij diverse nieuwe projecten ten behoeve van de groei van de organisatie. Je bent daarbij altijd uitstekend op de hoogte van lopende zaken, kan anticiperen op te nemen acties en weet hoe bedrijfsprocessen werken. Je denkt mee en vooral vooruit en weet goed hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Je herkent daarbij de zakelijke belangen zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

 

De kandidaat:

Je bent een ervaren Personal Assistant met gevoel voor ondernemerschap. Je voelt je thuis in een middelgrote organisatie waarbij iedereen zich sterk verantwoordelijk voelt voor zijn / haar werkzaamheden. Je hebt aan een half woord genoeg en je neemt actie waar mogelijk. Je bent gewend op uiteenlopend niveau te bewegen en weet zaken op een doortastende, doch charmante wijze voor elkaar te krijgen. Je bent flexibel (ook eventueel telefonische bereikbaarheid na werktijden) en nauwkeurig in je werkzaamheden en voorziet de consequenties van je handelen. Je bent uiterst discreet, servicegericht en hebt uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een teamplayer en vindt het leuk om te pionieren en persoonlijk een bijdrage te leveren aan het succes van deze organisatie.

 

De functiecriteria:

Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
Ruime relevante werkervaring als Personal Assistant.
Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, Engels goed.
Uitstekende beheersing van MS Office.
Het betreft een fulltime functie (40 uur, niet bespreekbaar).
Goede bereikbaarheid met eigen vervoer en/of OV.