Type functie

Fulltime

Geplaatst op

28 dagen geleden

Beschrijving

Wil jij je kennis gaan verbreden als pentester? Wil je dit bij een organisatie doen die snel groeit en door het hele land vertegenwoordigt is? Dan zoek ik jou als Senior pentester in de regio Randstad.

Wat ga je doen?

Als Senior Pentester / Ethical hacker ga je risicoanalyses en penetratietesten uitvoeren op systemen en (web)applicaties. Om de klant van de juiste informatie te voorzien werkt je nauw samen met de IT auditors. Je presenteert resultaten maar daarna begint het echte werk pas, je gaat klanten adviseren over de te implementeren beveiligingsmaatregelen.

Je bent met klanten op operationeel, tactisch en strategisch niveau aan het sparren en je probeert de awareness of security gebied te vergroten bij de klant.

Klanten zitten door heel het land en er wordt veel vanuit huis gewerkt of locatie onafhankelijk. Door de vele kantoren is er altijd wel één bij jou in de buurt, maar je zilt af en toe ook naar het hoofdkantoor in Apeldoorn moeten.

Wie ben je?

Je bent een pentester met 3 jaar relevante werkervaring en 5 jaar ervaring op het gebied van IT security. Je hebt meerdere jaren ervaring met het uitvoeren van pentesten, code reviews en hacking. Daarnaast is het belangrijk dat je resultaten goed en duidelijk presenteert, dus communicatief sterk in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Daarnaast:

- Heb je minimaal een HBO diploma;
- Vind je reizen door Nederland geen probleem;
- Heb je kennis van IT infrastructuur en ervaring met softwareontwikkeling (beide een pré).

Wat mag je verwachten?

Naast een uitdaging als Pentester binnen een informeel team en een snelgroeiende organisatie, zorgen ze ook goed voor de collega’s. Hierbij moet je denken aan:

- Volop trainingen en opleidingen;
- Salaris dat loopt tot €5,500,- je wordt ingeschaald op basis van kennis en kunde;
- Een leaseauto;
- Een laptop en telefoon;
- Collectief pensioen;
- 25 vakantiedagen met mogelijkheid om bij te kopen;
- Je kan locatie onafhankelijk of thuis werken.

Waar ga je werken?

De organisatie is een expert op het gebied van cyber security, privacy en assurance. Ze bedienen honderden klanten, dit varieert van ministeries tot MKB bedrijven. Het leuke aan deze organisatie is dat je naast je werkzaamheden ook binnen andere vakgebieden kunt gaan kijken. Je kunt dus je eigen groeipad en toekomst gaan uitstippelen. Adviseren, ontwikkelen en verbeteren is waar ze voor staan. Ze hebben veel kantoren door heel Nederland evenals klanten, je kunt dus altijd en overal terecht.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met: Joost van Huizen | tel: 070 - 2 197 197 / |

joost@stackops.nl


Over het bedrijf

S
S
S
S

StackOps B.V.

Wij vinden en bieden niet zomaar Infrastructuur, Netwerk, Security specialisten aan. Nee, wij leveren succes door groei. Omdat we groei centraal stellen weten we ook wat de beste match is om dit te behalen.

Hier is onze hele organisatie op ingericht. Team, structuur en werkwijze. Wij blijven gefocust op ontwikkelingen in de markt. En daarom beheert ook elk teamlid zijn of haar eigen specialisme en regio in Nederland.

Met elkaar werken we elke dag keihard aan een succesvolle toekomst. Door te ontdekken wat jouw dromen en ambities zijn, eerlijk te zijn in ons advies en groei centraal te zetten kunnen we samen maximaal resultaat bereiken. En dat is pure winst! Dit is nieuw.

Bedrijfsgrootte

10 tot 19 werknemers

Opgericht

2018