Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

7 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Ben jij altijd bezig met techniek? Ben jij gek op kaas? Wil je niets liever dan deze twee passies samen laten komen in je nieuwe baan? Kom dan werken bij FrieslandCampina in Wolvega! We zijn op zoek naar operators die bereid zijn om te leren en ontwikkelen.

wat bieden wij jou
  • Een salaris vanaf € 13,67 (exclusief toeslagen)
  • Mogelijkheid op een contract bij FrieslandCampina
  • Fulltime aan de slag in de 3 ploegendienst
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Ploegentoeslagen vanaf 34%
wie ben jij
  • Je bent fulltime beschikbaar in de 3 ploegen
  • Je bent een echte doorzetter
  • Je aantoonbare affiniteit met techniek
  • Je beschikt over eigen vervoer of woont in de omgeving van Wolvega
wat ga je doen

Als operator bij FrieslandCampina Wolvega zorg jij altijd voor de beste kwaliteit. Je werkt in de 3 ploegendienst in een leuk team waar je veel van elkaar kan leren. Na een uitgebreid inwerktraject ga je aan de slag bij de productielijnen. Je bewaakt het proces en herkent alle mogelijke afwijkingen. Is er een storing? Jij bent dé persoon die weet hoe dit opgelost moet worden. Per product bouw je, met gemak, de machines om en houd je de werkplek netjes. Je bent kritisch naar het proces en durft met verbeterpunten te komen. Zo zorg jij, elke dag, voor een optimale productie.

FrieslandCampina streeft naar een groeiende kwaliteit van de producten. Daarom is het belangrijk dat jij de hygiëneregels in acht neemt. Hetzelfde geldt voor een veilige werkomgeving.

waar ga je werken

Bij FrieslandCampina Wolvega werken ze in de 3 ploegen. Dit houdt in een volledige werkweek in dezelfde ploeg. Het ritme is: ochtend, nacht, middag.

Het verhaal van FrieslandCampina en haar relatie met melk begint in 1871. In dat jaar besloten boeren hun krachten te bundelen en plaatselijke zuivelfabrieken te stichten. Zo konden ze hun marktpositie versterken en de afzet van hun melk veiligstellen. Inmiddels is FrieslandCampina een van de grootste zuivelondernemingen in de wereld. Elke dag voorzien ze miljoenen consumenten wereldwijd van waardevolle voedingsstoffen uit melk.

Ben jij een echte aanpakker? Zou je het team in Wolvega willen komen versterken? Dan zie ik jouw CV en motivatie graag tegemoet!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!


Over het bedrijf

R
R
R
R

Randstad

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

1500 t/m 1999 werknemers

Opgericht

1960