Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

24 dagen geleden

Beschrijving

XDES is specialist in recruitment van technisch personeel. Functiebeschrijving

Als Operator ben je verantwoordelijk voor de productiviteit van de robots en de kwaliteit van de geproduceerde producten.  Een belangrijke taak dus!

Je zal steeds op zoek gaan naar verschillende manieren om het proces te verbeteren. Je staat in voor het toepassen van de meest productieve manier van werken.  In deze functie kun ga je zelf de machines instellen en omstellen. Is er een defect? Dan kijk je eerst zelf wat de storing is en zorg je er zelf voor dat het defect wordt opgelost. Wanneer je hier hulp bij nodig hebt, signaleer je dit meteen aan de technisch specialist.

Extra info: Je zal starten in een 3-ploegendienst.Functie-eisen
  • Idealiter MBO opleiding richting techniek 
  • 2/3 jaar ervaring als Process operator
  • Affiniteit met machines/werken in productieomgeving 
  • Drive om verbeteringen aan te brengen 
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de NL taal 
  • Bezit van heftruck certificaat of bereid zijn deze te behalen 


Arbeidsvoorwaarden

Een verantwoordelijke functie binnen een groot bedrijf in verpakkingen. Inclusief goede arbeidsvoorwaarden.Meer informatie

Contactpersoon voor deze functie is Joost Storms, bereikbaar op telefoonnummer 023 55 78 529 of via e-mail: joost@xdes.nl Kenmerk: 9978.


Over het bedrijf

X
X
X
X

XDES

XDES is specialist in recruitment van technisch personeel. We onderscheiden ons door het leveren van persoonlijke en professionele begeleiding in jouw zoektocht naar een geschikte baan. Het detacheren van technische professionals in de dynamische wereld van techniek is ons vak. Of je nu een MBO, HBO of WO opleiding hebt, bij XDES ben je aan het juiste adres.

Bedrijfsgrootte

20 t/m 49 werknemers

Opgericht

2004