Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

30 dagen geleden

Beschrijving

XDES is specialist in recruitment van technisch personeel. Functiebeschrijving

Binnen deze functie ben je bezig met het uitvoeren van procesmatige werkzaamheden en bedienen van verschillende machines conform SOP's, rekeninghoudend met de gestelde (kwaliteit)eisen zoals GMP-richtlijnen en veiligheidsvoorschriften, zodat de productie en/of verpakkingen van geneesmiddelen op een efficiënte wijze verloopt. De uitvoering van taken kan uitgevoerd worden onder enige vorm van supervisie, nadat voldoende training (on the job) en kwalificatie heeft plaatsgevonden, waarbij routinematige issues zelfstandig kunnen worden opgelost.

Jouw voornaamste taken zullen zijn: 

  • Produceren en verpakken van geneesmiddelen. Het bedienen, bewaken en bijsturen van apparatuur en geautomatiseerde processen volgens SOP, waarbij de gestelde richtlijnen en (kwaliteit)eisen in acht genomen worden zodat geneesmiddelen efficiënt geproduceerd en verpakt worden. 
  • Reiniging en ombouw apparatuur. Het uitvoeren van ombouw-, reinigings- en desinfectie werkzaamheden, zodanig dat de apparatuur gereed is voor productie.
  • Formuleren en Rapporteren Het formuleren, registreren en rapporteren van productie- en controlegegevens in logboeken en productieprotocollen zodat een betrouwbare en actuele weergave van het productieproces wordt bijgehouden.

De functie wordt uitgevoerd in een volcontinu rooster5 (dag/avond/nacht 24/7).Functie-eisen
  • MBO niveau 2.
  • Bekend met machine bedienings- en farmaceutische processen.
  • Goed spreken en lezen van Nederlands en/of Engels.
  • Bij de uitoefening van de functie is het dragen van een volgelaatsmasker verplicht in die gevallen dat er gewerkt wordt met grondstoffen en/of desinfectiemiddelen. Voor de werking van het volgelaatsmasker mag de functionaris geen baardgroei hebben.
  • Het ten alle tijden dragen van voorschreven PBM's ten behoeve van persoonlijke bescherming.
  • Goed in samenwerken en overleggen.
  • Goed in formuleren en rapporteren.


Arbeidsvoorwaarden

Een mooie functie binnen een groot farmaceutisch bedrijf. Inclusief goede arbeidsvoorwaarden en ploegentoeslag. Meer informatie

Contactpersoon voor deze functie is Joost Storms, bereikbaar op telefoonnummer 023 55 78 529 of via e-mail: joost@xdes.nl Kenmerk: 10000.


Over het bedrijf

X
X
X
X

XDES

XDES is specialist in recruitment van technisch personeel. We onderscheiden ons door het leveren van persoonlijke en professionele begeleiding in jouw zoektocht naar een geschikte baan. Het detacheren van technische professionals in de dynamische wereld van techniek is ons vak. Of je nu een MBO, HBO of WO opleiding hebt, bij XDES ben je aan het juiste adres.

Bedrijfsgrootte

20 t/m 49 werknemers

Opgericht

2004