Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

3 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Wil jij graag je steentje bijdragen aan de productie van vaccin om zo het leven van mensen te verbeteren? Ben jij enthousiast en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is Vaccine Launch Facility in Leiden op zoek naar jou.
De Vaccine Launch Facility (VLF) is een ultramoderne GMP-productiefaciliteit voor vaccins waar we grensverleggende medicijnen produceren tegen ziekten met een wereldwijde impact, zoals vaccins tegen HIV en RSV. Dit is ook de plaats waar we het COVID-19-vaccin gaan produceren dat in eigen beheer is ontwikkeld door Janssen Vaccines and Prevention. De VLF is ontworpen om geneesmiddelstof op een schaal van 1000 liter te vervaardigen.

wat bieden wij jou
 • Een salaris tussen de € 2098 en € 2500 bruto p/m
 • Een baan voor langere tijd
 • Een leuke en informe werksfeer
 • Een werkweek van 40 uur
 • ADV toeslag van 5,5% bovenop je salaris
 • Volledige vergoeding voor het openbaar vervoer
wie ben jij
 • Je beschikt over een afgeronde relevante MLO 4 of HLO opleiding in de richting biotechnologie, biochemie, biologie, proces technologie (must)
 • Je bent nauwkeurig, zelfstandig en flexibel (je bent bereid om af en toe over te werken)
 • Je bent stressbestendig en hebt een Can do mentaliteit
 • Je bent een teamplayer en hebt grote mate van accuratesse
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en in het Engels
wat ga je doen

Als operator ben je verantwoordelijk voor ontdekken van abnormaliteiten en lost deze vervolgens op, het nauwkeurig voltooien van documentatie, zoals batch records en logboeken en zorgen voor een succesvolle productie. Tenslotte zal je je bezig houden met het voorbereiden, het in elkaar zetten en het uit elkaar halen van apparatuur, ten behoeve van productie doeleinden. Er wordt gewerkt in een verschillende ploegen van maandag tot en met zondag (dag en avond).

waar ga je werken

De afdeling Operations speelt een centrale rol binnen de VLF en is verantwoordelijk voor de tijdige levering van de geplande batches tegen de hoge kwaliteitsnormen en veiligheids- en compliance regels die van toepassing zijn op de vaccinproductie.
Voorbeelden van werkzaamheden zijn o.a. celculturen en virusculturen, purificatie processen, formulatie en in-process testen.

De afdeling is verdeeld in 4 teams. 3 Teams zijn verantwoordelijk voor de daadwerkelijke productie en levering van de batches (USP, DSP en Operations Support) en 1 Team Centre of Expertise (COE) is verantwoordelijk voor het ondersteunen van de productieteams. Voor het COE team zijn wij op zoek naar operators die in ploegendienst willen werken. Je gaat aan de slag met het maken van eerste batches van RSV, HIV en misschien het nieuw ontwikkelende COVID-19-vaccin.

- Na ontvangst van jouw sollicitatie, hoor je binnen 24 uur van ons.
- Indien wij jou op basis van je cv en motivatie geschikt vinden, bellen we jou voor een telefonisch selectiegesprek.
- We vragen jou om twee referenties.
- Indien de uitkomst van het selectiegesprek en referenties positief zijn, stellen wij je voor bij VLF.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!


Over het bedrijf

R
R
R
R

Randstad

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

1500 t/m 1999 werknemers

Opgericht

1960