Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

6 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Wil jij voor een grote naam in de zuivelindustrie in Leeuwarden werken als operator? Bij CSK Food Enrichment werk je op een groeiende afdeling in de twee ploegen. Ben jij ambitieus en wil je meegroeien? Lees vooral verder…

wat bieden wij jou
  • Bruto salaris tussen € 2266 en € 2998 ex toeslagen
  • Reisvergoeding€0,19 per km(max. 30 km enkele reis)
  • Een werkweek van 36 uur
  • Opleidingsmogelijkheden, denk aan operator B of C
  • Een toeslag van 34,2% tussen 17.00u en 24.00u
  • Uitzicht op een vast contract
wie ben jij
  • Een afgeronde MBO3 opleiding (denk aan procestechniek of levensmiddelentechnologie of MLO opleiding)
  • Ervaring in de zuivelprocesindustrie
  • Heftruck- en reachtruckcertificaat of de bereidheid deze te willen halen
wat ga je doen

Je begint met een uitgebreid inwerktraject waar zelfs een eigen inwerkprogramma voor is ingericht. Je wordt gekoppeld aan een buddy met wie jij mag meekijken. Wanneer de tijd rijp is, ga je taken zelfstandig uitvoeren, wel onder begeleiding natuurlijk. Er is dus veel tijd en aandacht om jou goed in te werken!

Je werkt veel samen met laboranten want sommige monsters die jij afneemt in de fabriek laat je analyseren door jouw laborantcollega’s. Andere monsters neem en onderzoek je zelf op je eigen lab. Ook werk je nauw samen met je collega’s van de technische dienst. Je bouwt namelijk samen de machines om. Je bewaakt continue het proces en checkt meerdere malen per dag de temperatuur van het product. Het eerst jaar zul je veel op de vloer werkzaam zijn om alle machines en processen goed te leren kennen. Daarna ga je meer op een control room voor de schermen werken. Je krijgt als het ware een combibaan van field- en paneloperator!

waar ga je werken

In dit bedrijf is er aandacht voor jou! Je wordt hier gestimuleerd om door te groeien in jouw functie. Een mooi voorbeeld: vorig jaar had iedereen de mogelijkheid om een Yellow Belt opleiding te volgen! Je start eerst als operator A of B. Er is intern de mogelijkheid om door te groeien tot operator C mocht je dit graag willen. En ook leuk om te weten dat er een paar keer per jaar een activiteit wordt georganiseerd vanuit de personeelsvereniging. Leuk om je collega’s ook eens buiten de werkvloer te zien!

Jouw werktijden in de tweeploegendienst zijn van 06.00u tot 14.30u en van 13.30u tot 22.00u en eens in de zes weken heb je weekenddienst. Op zaterdag ontvang je een toeslag van 45%, op zondag zelfs 100% toeslag. Oh, en het leuke aan dit rooster is dat je om de week maar een 4-daagse werkweek hebt! Dat is lekker!

Heb je zin om hier aan de slag te gaan? Solliciteer dan hieronder. Ik, Ilse, neem dan contact met je op. Je kunt me ook bellen of een Whatsapp sturen voor vragen op 06-12862953. Tot gauw!

Je kunt ook met mij linken via LinkedIn https://www.linkedin.com/in/ilse-van-den-wijngaard-9b16b2156/

#technieknoordoost

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrond bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!


Over het bedrijf

R
R
R
R

Randstad

Bij Randstad willen we weten wie je bent en wat je drijfveren zijn, zodat jij kunt #wordenwiejebent.

#wordenwiejebent gaat over de ontwikkeling van je loopbaan, over ontdekken wat je droombaan is.

Ontdek wat we voor jóu kunnen betekenen!   

Bedrijfsgrootte

1500 t/m 1999 werknemers

Opgericht

1960