Salaris

12.7 - 12.7

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

13 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een fulltime procesoperator A. Ben jij geschikt? Dan kan (na de uitzendperiode) een dienstverband bij de opdrachtgever volgen! Ook geniet je bij deze uitdagende baan van goede arbeidsvoorwaarden. Zo werk je met onregelmatigheidstoeslagen en kun je in het weekend tot wel 200% gaan verdienen.

Wat bieden wij jou
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Fulltime dienstverband
  • Onregelmatigheidstoeslagen
Wie ben jij
  • Een Operator A niveau van denken en werken;
  • Een heftruckcertificaat mét ervaring en bij voorkeur ook VCA;
  • In bezit van een Rijbewijs B.
Wat ga je doen

Onze opdrachtgever is een toonaangevende producent van kwaliteitslijmen voor de papier- en kartonindustrie. Hiervoor mogen wij zoeken naar een kandidaat die in de vloeibare fabriek in 2 ploegendienst met af en toe 3 ploegendienst gaat werken. Jouw taken zijn o.a. het productieproces soepel te laten verlopen; met veiligheid, kwaliteit en kwantiteit. Ook bedien je de toegewezen productiemachines en installaties. Daarnaast verricht je op een zorgvuldige en correcte wijze een aantal administratieve handelingen, zoals het vastleggen van de verwerkte grondstoffen per geproduceerde batch.

Waar ga je werken
  • Onze opdrachtgever is bereid te investeren in jouw ontwikkeling;
  • Mogelijkheden voor een contract bij de opdrachtgever, indien het wederzijds bevalt;
  • Vanuit uitstekende productiefaciliteiten en een professioneel laboratorium werkt een team van 40 medewerkers aan de unieke producten.

Je bent op het einde van de vacature aangekomen. Heb je na het lezen ervan nog vragen of wil je vooral je interesse kenbaar maken? Laat het ons dan weten via onderstaande sollicitatie button of neem contact met ons op via onderstaande gegevens.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969