Salaris

2.6k - 2.6k

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

8 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag als operator? Wil je deel uitmaken van een professioneel team van operators? Wil je werken in 5 ploegen? Lees deze vacature. Als je het wat vindt, solliciteer dan en voor je het weet heb je een nieuwe job.

Wat bieden wij jou
 • Bruto maandsalaris van €2.300,- á €2.600,- ;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Detacheringscontract van 1 jaar;
 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantietoeslag / jaar;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19/km;
 • Ploegentoeslag van 29,5%.
Wie ben jij

Kom jij het team versterken? Dit neem jij mee!

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je beschikt over een afgeronde technische opleiding van minimaal mbo 3 (Vapro A of B is een pré);
 • Je werkt kwaliteitsgericht en hebt oog voor detail;
 • Je bent stressbestendig en kunt goed in teamverband werken;
 • Je kunt in een 5 ploegen werken.
Wat ga je doen

Als operator in 5 ploegen ben verantwoordelijk voor het monitoren van het productieproces. Hierbij werk je volgens een strakke planning gericht op kwantiteit, kwaliteit en snelheid. Als er afwijkingen zijn, waardoor er vertraging ontstaat, neem je samen met je team van operators en meewerkend voorman de te nemen acties om de afwijking te elimineren. Naast de productiedoelen werk je ook secuur en neem je verschillende veiligheidsaspecten in acht. Verder houd jij jezelf bezig met het oplossen van storingen, ombouwen van machines en plegen van eerstelijnsonderhoud.

Waar ga je werken

Het bedrijf is een grote speler op het gebied van isolatiematerialen. Deze materialen worden gebruikt binnen de scheepvaart, utiliteitsbouw, woningbouw (nieuw- en bestaande bouw). Vanuit Nederland wordt er in regio Breda geproduceerd. Hier wordt glaswol (Isover) en glasvlies (Adfors) geproduceerd. Er werken iedere dag ongeveer 200 mensen om het succes van het bedrijf te realiseren.

Klinkt als een interessante baan toch!
Ben jij enthousiast geworden over de vacature voor operator 5 ploegen?
Vergeet je cv niet te uploaden via jouw Tempo-Team account, anders kunnen we je sollicitatie niet in behandeling nemen. Kom met ons in contact bij vragen via: procestechniek@owtd.nl of WhatsApp/telefoon 06 – 82 51 14 04!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969