Salaris

2.639k - 2.639k

Type functie

Contractpartij, Fulltime

Geplaatst op

11 dagen geleden

Beschrijving

Functieomschrijving

Als onderhoudsmonteur bij DHL in Beringe verdien je een salaris tussen € 1965 en € 2613 bruto per maand. Je gaat er werken in een super modern machinepark en een fijne werkomgeving!

Wat bieden wij jou
  • Salaris tussen € 1985 en € 2639 bruto per maand
  • Na 18:00 uur ontvang je een toeslag van 30%
  • Je ontvangt je de juiste bedrijfskleding en PBM's
  • Geen VCA? Wij zorgen dat je de cursus kan volgen!
  • Een modern machinepark en een schone werkomgeving!
Wie ben jij

Om te beginnen als onderhoudsmonteur technische dienst voor DHL is het belangrijk dat je over een aantal dingen beschikt:

  • Je hebt een afgeronde LBO of MBO opleiding richting Elektrotechniek
  • Je hebt ervaring op het gebied van elektro en kan elektrische schema's lezen.
  • Ook heb je gewerkt met pneumatiek en bij voorkeur met PLC.
Wat ga je doen

Je voert zelfstandig preventief onderhoud uit aan de machines, installaties en productielijnen. Dit is op zowel elektrisch als mechanisch gebied. Daarnaast signaleer je storingen en lost deze op zodat alles weer draait en de vrachtwagens weer vol met pakketjes op tijd de deur uit kunnen. Je geeft dan ook advies en tips aan het productiepersoneel om storingen te voorkomen in de toekomst. Als onderhoudsmonteur werk je in 2 ploegen waardoor registratie en administratie belangrijk is voor de overdracht. Jouw werktijden zijn van 06:00 tot 15:00 en van 15:00 tot 24:00. Daarnaast werk je 4x per jaar ook in het weekend.

Waar ga je werken

DHL is het grootste logistiek bedrijf ter wereld! Ze werken met meer dan 500.000 medewerkers in ruim 220 landen. Jij zal vanuit de locatie in Beringe gaan werken met de nieuwste machines. Alles om ervoor te zorgen dat de pakketjes op tijd geleverd kunnen worden bij de klant! Hierin ben jij een belangrijke factor!

Zin om deze uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan direct via de button! Je kan mij ook mailen via martijn.nillessen@owtd.nl. Bellen of appen kan natuurlijk ook: 0622981941

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!


Over het bedrijf

T
T
T
T

tempo-team

Tempo-Team is jouw partner in werk; of het nou gaat om het vinden van een baan, of de tools die je nodig hebt om juist beter te worden in jouw werk. We kijken daarbij naar jouw wensen; wil je werken van 9 tot 5 of juist van 5 tot 9?

Zoek je een vaste baan of werk je liever flexibel? Wij bieden je dagelijks nieuwe en gevarieerde banen voor elk niveau en vakgebied. Wees onderscheidend met jouw eigen video CV, die je maakt met de Tempo-Team RedApp (Apple Store & Google Play).

Volg gratis trainingen waarbij je zelf bepaalt wat je wilt leren, hoe en wanneer.

Werk je minimaal een jaar voor ons? Dan helpen wij je met een perspectiefverklaring bij de aankoop van je eigen woning. Onze flexwerkers kunnen gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen of kortingsacties.

Jouw loopbaan, ligt in je eigen handen! En wij helpen je daar graag bij.

Bedrijfsgrootte

1000 t/m 1499 werknemers

Opgericht

1969