Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Jij zorgt ervoor dat mensen in de regio Ede worden voorzien van schoon en voldoende water! Een belangrijke taak dus! Daarnaast verdien jij met je baan als Onderhoudsmonteur Elektrotechniek bij Waterschap Vallei en Veluwe een bruto maandsalaris tot wel € 3.165,- en krijg je o.a. een mobiele telefoon, laptop en mooie dienstauto mee naar huis. Verder krijg je de mogelijkheid om in de toekomst door te groeien naar procesmonteur. Is dit iets voor jou? Reageer dan snel op de functie van:

Onderhoudsmonteur Elektrotechniek
Ede, 36 uur per week

Bedrijfsinfo
Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Met ruim 500 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Voor meer algemene informatie verwijzen wij je naar de waterschapskennisapps: https://www.vallei-veluwe.nl/kennisapp/kennisapp/.

Functieomschrijving
Als Onderhoudsmonteur ga je aan de slag op de waterzuiveringsinstallaties en de objecten van de watersystemen zoals stuwen, sluizen en gemalen in de regio Ede. Je hoeft dus niet het hele land door, maar hebt wel de afwisseling van verschillende werkplekken. Onze zuiveringsinstallaties zijn voorzien van de nieuwste techniek op gebied van waterzuivering. Een specialisme waar veel bij komt kijken en waar jouw elektrotechnische kennis goed van pas komt! Daarbij lever je op basis van kennis en ervaring een bijdrage aan de ontwikkeling van het onderhoudssysteem.

Hoe ziet een dag van een onderhoudsmonteur bij Waterschap Vallei en Veluwe eruit?
07.30 uur – Kopje koffie en ondertussen check jij op je laptop waar jouw hulp die dag gewenst is. Verschillende klussen, maar gelukkig allemaal bij elkaar in de buurt! Je stapt in je dienstauto en rijdt richting een onderhoudsklus.
10.00 uur – Je wordt gebeld; een storing aan de PLC-besturingskast op de zuivering in Ede.
Je springt weer in je bus en rijdt die kant op. Daar aangekomen help jij je collega’s uit de brand en heb je de storing snel verholpen. Tijd voor de lunch! Met je collega’s ter plaatse geniet je samen van de lunchpauze voor je doorgaat naar je volgende klus.
13.00 uur – Preventief onderhoud aan de stuwen, sluizen en gemalen. Met uitzicht op de prachtige natuur voer jij je vak uit. Je stelt de frequentieregelaars in en test ze samen met je collega’s. De techniek binnen een waterschap is erg verschillend, waardoor geen dag hetzelfde is!
15.00 uur – Het Special Task Force Team mag weer in actie komen! Dit BHV team wordt voor verschillende dingen opgeroepen. Soms ingeval van een noodsituatie, maar ook voor het uitvoeren van technische werkzaamheden onder bijzondere omstandigheden. Als onderhoudsmonteur kun je een belangrijk onderdeel van het team uitmaken.
16.30 uur – De klus is geklaard en de werkdag zit erop. Samen praat je nog even door of je de installatie goed hebt achtergelaten voor collega’s die de storingswachtdienst vanavond lopen. Het was weer een dag met veel afwisseling en de nodige actie.

Graag delen wij een filmpje van onze collega Ruben van Halteren (klik op deze link: https://youtu.be/iVEqFeYM65Y). Hij neemt je kort mee in zijn ervaringen met dit prachtige vak!

Zie jij zo’n baan als onderhoudsmonteur bij het waterschap ook wel zitten? Mooi! Lees snel verder over wat we jou verder bieden!

Arbeidsvoorwaarden
 • Een werkweek van 36 uur.
 • Een basis bruto maandsalaris van maximaal € 3.165,-.
 • Een aanvulling op je salaris van maximaal ongeveer € 630,- (Individueel Keuzebudget).
 • Een budget van € 5.000,- te besteden aan opleidingen, trainingen en cursussen.
 • Een jaarcontract met de intentie deze te verlengen naar een vast contract.
 • De mogelijkheid om in de toekomst door te groeien naar procesmonteur met een bruto maandsalaris van maximaal € 3.510,- ( maximaal ongeveer € 700,- IKB) (schaal 8).
 • Een mooie dienstauto die je kunt gebruiken voor woon-werkverkeer.
 • Een smartphone en laptop.
 • Volledig werkkledingpakket.
 • Flexibiliteit in werktijden.
 • Een leuk en gezellig team!

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een Onderhoudsmonteur Elektrotechniek die het als uitdaging ziet om zijn of haar elektrotechnische kennis in te zetten voor ons waterschap en de ambitie heeft om door te groeien binnen ons bedrijf! Daarnaast breng jij het volgende mee:
 • Een mbo-4 diploma richting elektrotechniek.
 • Enige jaren ervaring waarin je gewerkt hebt als monteur elektrotechniek.
 • Een rijbewijs.
 • De bereidheid om storingswachtdienst te lopen.
 • Het TAZ-diploma (Techniek AfvalwaterZuivering) of de bereidheid om deze opleiding te volgen.

Contactinfo
Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf al werken op onze locaties in de regio Ede? Reageer dan direct via het online sollicitatieformulier.

Voor meer informatie kun je bellen met de heer D. van Kleef, teamleider, tel. 06-51618413 of de heer A. Teunissen, onderhoudsprojectcoördinator, tel. 06-46314969. Of kijk op www.vallei-veluwe.nl/over-ons/werken-bij voor meer informatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Source: Waterschap Vallei en Veluwe