Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Jij zorgt ervoor dat mensen in de regio Amersfoort worden voorzien van schoon en voldoende water! Een belangrijke taak dus! Daarnaast verdien jij met je baan als Onderhoudsmonteur Elektrotechniek bij Waterschap Vallei en Veluwe een bruto maandsalaris tot wel € 3.165,- en krijg je een mooie dienstauto mee naar huis. Is dit iets voor jou?

Onderhoudsmonteur Elektrotechniek
Amersfoort, 36 uur per week

Bedrijfsinfo
Werken bij Waterschap Vallei en Veluwe is werken aan een duurzame wereld van morgen. Met ruim 500 medewerkers werken we iedere dag aan veilige dijken, gezuiverd afvalwater, schoon en voldoende water in sloten, beken en kanalen. Dat doen we voor 1,1 miljoen mensen die wonen in ons gebied verspreid over 37 gemeenten. Voor meer algemene informatie verwijzen wij je naar de waterschapskennisapps: https://www.vallei-veluwe.nl/kennisapp/kennisapp/.

Functieomschrijving
Als Onderhoudsmonteur ga je aan de slag op de waterzuiveringsinstallaties in de regio Amersfoort. Je hoeft dus niet het hele land door, maar hebt wel de afwisseling van verschillende werkplekken. Onze zuiveringsinstallaties zijn voorzien van de nieuwste techniek op gebied van waterzuivering. Een specialisme waar veel bij komt kijken en waar jouw elektrotechnische kennis goed van pas komt!

Hoe ziet een dag eruit van een Onderhoudsmonteur bij Waterschap Vallei en Veluwe?
07.30 uur – Kopje koffie en ondertussen check jij op je laptop waar jouw hulp die dag gewenst is. Verschillende klussen, maar gelukkig allemaal bij elkaar in de buurt! Je stapt in je dienstauto en rijdt richting de onderhoudsklus.

10.00 uur – Je wordt gebeld; een storing aan de PLC-besturingskast op de zuivering in Nijkerk. Je springt weer in je bus en rijdt die kant op. Daar aangekomen help jij je collega’s uit de brand en heb je de storing snel verholpen. Tijd voor de lunch! Met je collega’s ter plaatse geniet je samen van de lunchpauze voor je doorgaat naar je volgende klus.

13.00 uur – Preventief onderhoud aan de stuwen, sluizen en gemalen. Met uitzicht op de prachtige natuur sta jij je vak uit te voeren. Je stelt de frequentieregelaars in en test ze samen met je collega’s. De techniek binnen een waterschap is erg verschillend, waardoor geen dag hetzelfde is!

15.00 uur – Het Special Task Force Team mag weer in actie komen! Dit BHV team wordt voor verschillende dingen opgeroepen. Soms ingeval van noodsituatie, maar ook voor het uitvoeren van technische werkzaamheden onder bijzondere omstandigheden. Als Onderhoudsmonteur kun je een belangrijk onderdeel van het team uitmaken. Vandaag moeten jullie een onderdeel vervangen van een vergistingsinstallatie. Een unieke klus waar veel bij komt kijken. Gelukkig is er genoeg expertise ter plaatse en ben je goed getraind in hoe je deze klus tot een goed einde moet brengen.

16.30 uur – De klus is geklaard en de werkdag zit erop. Samen praat je nog even door of je de installatie goed hebt achtergelaten voor collega’s die de storingswachtdienst vanavond lopen. Het was weer dag met veel afwisseling en de nodige actie.

Graag delen wij een filmpje van onze collega Ruben van Halteren (klik op deze link: https://youtu.be/iVEqFeYM65Y). Hij neemt je kort mee in zijn ervaringen met dit prachtige vak!

Zie jij zo’n baan als Onderhoudsmonteur bij het waterschap ook wel zitten? Mooi! Lees snel verder over wat we jou verder bieden!

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een Onderhoudsmonteur Elektrotechniek die het als uitdaging ziet om zijn of haar elektrotechnische kennis in te zetten voor ons waterschap! Daarnaast breng jij het volgende met je mee:
 • Een mbo-4 diploma richting elektrotechniek.
 • Enige jaren ervaring waarin je gewerkt hebt als monteur elektrotechniek.
 • Een rijbewijs.
 • De bereidheid om storingswachtdienst te lopen.
 • Het TAZ-diploma (Techniek Afvalwater Zuivering) of de bereidheid om deze opleiding te volgen.

Arbeidsvoorwaarden
 • Een werkweek van 36 uur.
 • Een basis bruto maandsalaris van maximaal € 3.165,-.
 • Een aanvulling op je salaris van maximaal € 633,- (Individueel Keuzebudget).
 • Een mooie dienstauto die je kunt gebruiken voor woon-werk verkeer.
 • Volledig werkkledingpakket.
 • Een budget van € 5.000,- te besteden aan opleidingen, trainingen en cursussen.
 • Een jaarcontract met de intentie deze te verlengen naar een vast contract.
 • Een smartphone en laptop.
 • Flexibiliteit in werktijden.
 • Een leuk en gezellig team!

Contactinfo
Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf al werken op onze locaties in de regio Amersfoort? Reageer dan direct via het online sollicitatieformulier.

Voor meer informatie kun je bellen met de heer J. Visser, teamleider, tel. 06-12594213. Of kijk op www.vallei-veluwe.nl/over-ons/werken-bij/.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Source: Waterschap Vallei en Veluwe