Office Manager / Partner Assistant – 24 uur pw, de Pijp Amsterdam

Van der Pal Recruitment

Amsterdam, NH

FUNCTIEBESCHRIJVING
FUNCTIETYPE
Amsterdam, NH, NL
Fulltime, Parttime
LOCATIE
Amsterdam, NH
GEPLAATST
30+ dagen geleden

Office Manager / Partner Assistant – 24 uur pw, de Pijp Amsterdam

 

De organisatie:

Onze opdrachtgever is een internationale Tax Counsel. Zij zijn op zoek naar een office manager die fungeert als ‘the heart of the office’. Het kantoor heeft een breed portfolio dat varieert van privé personen, families & grote multinationals.

De office manager voert op elegante en zelfstandige wijze de rol uit ter ondersteuning van de directeur en het prachtige monumentale kantoor(pand) in de Pijp, Amsterdam.

De functie:

In deze brede functie ben je verantwoordelijk voor een uitstekend lopende front en back office. Je ondersteunt (voornamelijk) de directeur- eigenaar met alle dagelijkse werkzaamheden zoals agendabeheer, correspondentie/mail, plannen, opzetten van conference (video)calls tot het ontvangen van cliënten. Je bent verantwoordelijk voor de office supplies, de uitstraling van het pand en onderhoudt contacten met leveranciers.

Tevens verzorg je de facturatie, ben je het aanspreekpunt voor accountant en pakt ad-hoc zaken snel en efficiënt op. Kortom, je bent de belangrijke spin in het web binnen dit kantoor.

 

De kandidaat:

Je bent een ervaren, integere en allround persoonlijkheid met een open, servicegerichte instelling. Je functioneert autonoom, bent ingespeeld op het team en neemt werk uit handen. Je bent initiatiefrijk ingesteld, nauwkeurig in je werk en kunt prioriteiten stellen. Je bent vrolijk, representatief, hebt humor en voornemens een duurzaam dienstverband op te bouwen waarbij vertrouwen een belangrijke aspect is. Je bent uiterst discreet, collegiaal en beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.

 

Functiecriteria:

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Ruime relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Uitstekende beheersing van MS Office.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal & Engelse taal.
  • Het betreft een vaste parttime functie (24 uur per week / indeling nader te bepalen).
  • Zeer goed bereikbaar met het OV.
  • Parkeergelegenheid.

Over het bedrijf

Van der Pal Recruitment