Functietype

Fulltime

Geplaatst op

3 dagen geleden

Locatie

Amsterdam Omgeving, NH

functieomschrijving


Wat ga je doen?

Als New Business Developer ICT ben jij de verbindende schakel tussen je werkgever en nieuwe klanten. De diensten die jij aan te bieden hebt variëren van klant tot klant. Je helpt je klanten met het vinden van de juiste oplossingen voor hun vraagstukken in de Logistiek dmv een prachtige software tool. Juist deze oplossingen die jij je klanten aan kan bieden zijn uniek omdat alles volledig aangepast kan worden naar de vraag van de klanten. De focus ligt niet op het waarmaken van de klantverwachtingen, je wordt verwacht om altijd te streven naar het overtreffen van deze verwachtingen. Wil jij jouw talenten inzetten om klanten het beste te bieden wat er maar op de markt is? Lees hieronder meer over de vacature.

Wat wordt jou geboden?

* Een ruim salaris van €70K (afhankelijk van ervaring) + Bonus!!
* Uitgebreide secundaire voorwaarden (laptop, telefoon, pensioen & opleidingsbudget)
* Een baan waarbij je veel vrijheid hebt
* Een groeiend en (inter)nationaal bedrijf zonder te veel formaliteit

Wat wordt er van jou verwacht?

* Ten minste 2 tot 5 jaar werkervaring binnen de ICT-sector in een vergelijkbare functie
* Minstens HBO werk- & denkniveau
* Een bereidheid om de extra mile te gaan voor het binnenhalen van je klant
* Logistiek/Paas/Saas ervaring is een pré

Waar ga je werken?

Als New Business Developer ICT kom je terecht in een technologische gigant, een bedrijf als geen ander. Een organisatie die een zeer breed aanbod heeft en daarmee heel de ICT sector bedient. Van de overheid tot corporate, van retail tot finance, met een bedrijf zo breed als dit is er geen enkele dag hetzelfde! Een fantastisch bedrijf met leuke collega's en nog veel leukere klanten. Een organisatie waar communicatie ontzettend belangrijk is en mensen alle tools krijgen om klanten binnen te halen en zichzelf te blijven te ontwikkelen.. Gezelligheid voert de boventoon. plezier, vrijheid, ontwikkeling en veel omzet. Klinkt dit als hét bedrijf voor jou? Solliciteer dan snel!

Meer informatie of direct solliciteren?

Klik op de knop 'solliciteer op deze vacature' om direct te solliciteren. Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact opnemen met Floris via floris.vanhall@samrecruitment.nl of via (020) 570 81 20. Ben je zelf niet geïnteresseerd maar ken je wel dé persoon voor deze job? Laat het dan weten aangezien we hier interessante beloningen tegenover stellen! Kijk op de website bij 'Recommend a Friend' voor meer informatie.

Over het bedrijf

Company Logo SAM Recruitment
Company Logo SAM Recruitment
Company Logo SAM Recruitment
Company Logo SAM Recruitment

SAM Recruitment

SAM RECRUITMENT: DIT ZIJN WE

Wij zijn SAM Recruitment. En we zijn gespecialiseerd in bemiddeling van professionals in de volgende sectoren: Communicatie, Marketing, Digital, Sales ICT, Sales Engineering en Sales FMCG.

Wij werken keihard voor onze professionals. Snel. Scherp. Doelgericht. En zonder inefficiënt gedoe. We gaan voor resultaat. De perfecte match vinden tussen kandidaten en opdrachtgevers is altijd het doel. Maar we wachten niet af. We gaan proactief aan de slag. Omdat het in onze genen zit. En omdat het beter werkt. Veel beter.
Onze gespecialiseerde Recruitment Consultants gaan recht op hun doel af en vinden voor jou in no-time de baan waarin je het allerbeste uit jezelf kunt halen. Jezelf verder kunt ontwikkelen en je ambities een boost kunt geven. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan alleen je cv. Je wordt 1 op 1, persoonlijk begeleid door een Recruitment Consultant die gespecialiseerd is in jouw vakgebied. Zo vinden we snel een baan die past bij jouw professionele ervaring, jouw persoonlijkheid en bij jouw ambities.

Voor onze opdrachtgevers geldt hetzelfde. Wij vinden de beste kandidaten die echt een bijdrage leveren aan het realiseren van ambities en doelstellingen.

Schrijf je vandaag nog in. Dan kan je direct solliciteren op onze vacatures. Of neem contact op voor meer informatie.

Hier vind je ons
SAM Recruitment is actief op de Nederlandse, Duitse en Belgische markt. Maar we bemiddelen voor functies in heel Europa.

Recruitment consultant bij SAM Recruitment worden?
Dat kan natuurlijk ook. Bij SAM Recruitment kijken we verder dan je cv. We kijken niet alleen naar je werkervaring, maar ook naar je persoonlijkheid, je carrière en vooral naar wie je bent als mens. Wie weet is Recruitment Consultant bij SAM Recruitment wel de volgende stap in jouw carrière.

Werken bij SAM Recruitment

Bedrijfsgrootte

100 t/m 499 werknemers

Branche

Uitzendbureaus / Werving & Selectie

Opgericht

2007

Website

https://www.samrecruitment.nl