Salaris

2.8k - 3.2k Per maand

Type functie

Fulltime

Geplaatst op

30+ dagen geleden

Beschrijving

Bedrijfsomschrijving

Voor een klant die actief is binnen de zorgbranche ben ik zoekende naar een Microsoft BI Specialist. Deze organisatie helpt zorginstellingen en creëert waarde door bij te dragen aan IT & Data oplossingen. Zo bieden ze oplossingen voor het reduceren van kosten, verzorgen ze stuurinformatie, doen ze voorspellingen en zetten ze in op zelforganisatie, allemaal op basis van Business Intelligence en Big Data.

Deze organisatie bestaat nu 10 jaar en ze hebben in die tijd een flinke groei doorgemaakt. Het is een kleine maar fijne organisatie met in totaal zo’n 25 mensen in dienst. De organisatie biedt veel vrijheden zoals flexwerken, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Ze hebben een inventief BI platform ontwikkeld waarin een aantal van hun producten wordt ingezet voor een complete BI oplossing voor hun klanten. Hun eigen BI Platform is gebouwd in .NET.

Functieomschrijving

Je zult je hier bezig houden met BI vraagstukken. Je gaat samen met de klanten het BI portal vormgeven middels SSRS om hiermee templates te ontwikkelen. Je ontsluit nieuwe data en je gaat in SQL stored procedures, triggers en functions verzorgen. Je opereert dus op het raakvlak van techniek en business en speelt een zeer belangrijke rol bij het realiseren van tevreden klanten en geslaagde projecten. Je werkt hier zowel bij de klant, op kantoor en thuis.

Functie-eisen

– Je hebt HBO werk- en denkniveau;
– Enkele jaren ervaring als Microsoft BI’er (SSIS, SSAS, SSRS);
– Ruime ervaring met (T-) SQL;
– Ervaring/ affiniteit met de zorg;
– Je bent communicatief vaardig, analytisch en gedreven.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn hier goed! Je krijgt hier veel vrijheid, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid en veel ruimte voor eigen inbreng. Daarnaast werk je met de nieuwste technieken in uitdagende omgevingen binnen het zorgdomein. Je krijg een goed salaris met een 13e maand, een auto van de zaak, laptop, telefoon, 28 vakantiedagen en een goede pensioensregeling.

Interesse? Neem gerust contact op met Alireza Ramezanpour op telefoonnummer :+31 (0)88 88 33 029 of mobiel : +31 (0)6 28 49 15 99, WhatsApp kan ook! Solliciteren kan ook door te mailen naar alireza@careervalue.nl. 

Sollicitatieprocedure
Bel 088-8833060 voor contact met Alireza Ramezanpour of mail uw CV naar: alireza@careervalue.nl.